“Θα αρρωστήσουμε όλοι, ποιος θα πολεμήσει τους Τούρκους;;” Λίγο πάνω από 20 τα κρούσματα κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις σύμφωνα με τις δηλώσεις Παναγιωτόπουλου

Κοινοποίηση:
1

Διαβάστε τις καταγγελίες από τον Έβρο στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό στην σελίδα 19. “Θα αρρωστήσουμε όλοι, ποιος θα πολεμήσει τους Τούρκους;;

1.indd

Σε λίγο πάνω από 20 ανέρχονται τα κρούσματα του κορονοϊού έως τώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ1, “είναι λίγο περισσότερα από 20 τα κρούσματα σε μια κοινότητα που αποτελείται από 120.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατεύσιμων και αυτό σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας”.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται για τη μείωση του συνωστισμού αναβάλλεται η κατάταξη των στρατευσίμων που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου. Οι υπόχρεοι θητείας θα παρουσιαστούν το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε και από το ΓΕΕΘΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έπεσε και η μάσκα του Τράγκα…

    Στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του στο σταθμό των “παραπολιτικών” ο Γ. Τράγκας δήλωσε βαθύτατα θρησκευόμενος. Πιστεύει εις ένα Θεό, Πατέρα Παντοκράτορα, ο οποίος όμως δεν τα προλαβαίνει όλα, δεν προλαβαίνει τα σωματίδια του κορονοϊού, κι ότι ο Θεός τιμωρεί.
    Επίσης, κάνει έκκληση να μην μεταλαμβάνουμε την θεία Κοινωνία λόγω του κορονοϊού, διότι υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσής του μέσω αυτής!!!!!

    Όπως καταλαβαίνετε, ο Τράγκας ακύρωσε το “Πιστεύω” των Ορθοδόξων Χριστιανών, όπως επίσης και την θεία Κοινωνία ως σώμα και αίμα του Ιησού Χριστού.

    Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε μέρα καλημερίζει όπως λέει χαρακτηριστικά “τους αδερφούς εβρ@ίους”!

    Από πότε είναι αδέρφια μας αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό; Από πότε θεωρούνται αδέρφια μας αυτοί για τους οποίους υπάρχουν τουλάχιστον 5 Κανόνες του Ιερού Πηδαλίου που τιμωρούν όσους τους συναναστρέφονται ή έχουν οποιαδήποτε σχέση μαζί τους;;

    Τελικά ο Τράγκας είναι Έλληνας ή όντως, όπως λέει, αδερφός αυτών;;;

    1. Πόσα εκατομμύρια είναι αυτοί και πόσα εμείς; αυτοί υπηρετούν όλοι, εδώ έχουν τους Κακανικες, επίσης έχουμε διάφορες φυλές που θα γυρίσουν τα όπλα εναντίον μας γιατί δεν νοιώθουν Ελληνες. Χαμένοι από χέρι..

Comments are closed.