Θαυμασμός για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ! Αποθέωση στο Twitter: «Να το χαρείτε ρε μάγκες»

Κοινοποίηση:
opap-arena-2-768x461

Η ΑΕΚ μπήκε κι επίσημα στο νέο της «σπίτι» την «OPAP Arena», με την συγκίνηση και τη χαρά να «πλημμυρίζει» και το Twitter.

Η λέξη «ΑΕΚ» και το όνομα του νέου γηπέδου της ομάδας «τρένταραν» για αρκετές ώρες στην πλατφόρμα, με τα μηνύματα των οπαδών της ομάδας να την «κατακλύζουν» και να βγάζουν πολύ συναίσθημα.

Αυτό το οποίο ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι και πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων προχώρησαν σε όμορφες αναρτήσεις, εκφράζοντας τις ευχές τους για το νέο «στολίδι» της Ένωσης.

Οι περισσότεροι τόνιζαν πόσο πολύ τους άρεσε και εύχονταν και οι ομάδες τους να αποκτήσουν ένα νέο γήπεδο, ανάλογης ομορφιάς. Μάλιστα κάποιοι σημείωναν πως ανυπομονούν να έρθουν στην «Αγιά Σοφιά» ως αντίπαλοι οπαδοί σε κάποιο από τα παιχνίδια των ομάδων τους κόντρα στην Ένωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φοβερό το γήπεδο της ΑΕΚ με χωρητικότητα 31.000 θέσεων. Kαταπληκτικό γήπεδο.
    Περιμένουμε 2 μεγάλα γήπεδα να γίνουν του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στην Αθήνα και του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην Θεσσαόνίκη στην Μακεδονία μας που είναι Ελληνική με χωρητικότητες 40.000 θέσεων μπας και διεκδικήσει η Ελλάδα κανένα Euro ή Μουντιάλ στο μέλλον.
    Επίσης να αυξηθεί και η χωριτικότα του γηπέδου του Ολυμπιακού του Γεώργιος Καραϊσκάκης στον Πειραιά σε 40.000 θέσεις μπας αυξηθούν οι πιθανότητες να πάρει η Ελλάδα Εuro η Μουντιάλ.

  2. Υπερθέαμα και show φοβερό , σαν έναρξη ολυμπιακων αγώνων ..

Comments are closed.