Θανάσης Πάτρας για Φάρμα: «Με φώναξαν να κάνω κάτι και να πάρω πολύ καλά χρήματα»

Κοινοποίηση:
φδγ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Θανάσης Πάτρας, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να πάει στη Φάρμα.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να πάω στη Φάρμα, αλλά ήταν και λίγο μονόδρομος τότε. Ήταν μία πολύ καλά αμειβόμενη δουλειά, με φώναξαν να κάνω κάτι και να πάρω πολύ καλά χρήματα, όχι τετραψήφιο την εβδομάδα, τριψήφιο. Ήταν καλά λεφτά σχετικά με τη δουλειά που έκανες.

Ήταν επίσης ένα πρότζεκτ που δεν έλεγες ότι “θα πάω και θα πεθάνω”, δημιουργούσε μια ωραία αίσθηση. Ήταν κοντά, οπότε ανά πάσα στιγμές λες “δεν αντέχω, φεύγω”, αλλά πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Και το λέω και το συνιστώ, αν θέλει κάποιος να το κάνει να μην έχει δεύτερες σκέψεις», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας πρόσθεσε επίσης: «Το μόνο μου πρόβλημα ήταν το πώς θα μπορέσω να προσαρμοστώ με τόσο κόσμο, αλλά τελικά προσαρμόζεσαι. Είχα μια ανησυχία, ένα άγχος με αυτό γιατί κάθε κίνησή σου καταγράφεται. Και υπάρχει και ο φόβος της κακής χρήσης του υλικού στο μοντάζ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: