“Θέλουμε 4η δόση κι από Οκτώβρη την επικαιροποιημένη δόση”

Κοινοποίηση:
theodoros-vasilakopoulos-

Και χτες και σήμερα, μίλησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στο κυβερνητικό κανάλι ΣΚΑΪ «για την πορεία της πανδημίας» και την απορία τι εστί «εμβολιασμένος»

Ο διπλά ή ο τριπλά; Ιδού λοιπόν η απάντηση του: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ο διπλά, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ο τριπλά!

Κι επειδή όπως τόνισαν οι δημοσιογράφοι, αυξάνονται τα κρούσματα στους «εμβολιασμένους», ανάφερε ότι υπάρχουν σκέψεις στον ΕΟΔΥ να αναφέρεται πλέον ξεκάθαρα πόσοι εκ των «νοσούντων» έχουν κάνει πόσες δόσεις. Αυτό να δούμε μόνο…

«Να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό γιατί θα πάμε σε κοινωνία ίσων δικαιωμάτων»

«Εάν επιτραπεί στους μη εμβολιασμένους να μπουν σε χώρους εστίασης αυτό θα γίνει μόνο για οικονομικούς λόγους. Καμία επιστημονική λογική δεν έχει, εκτός εάν πάμε σε μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων, δηλαδή όσο δικαίωμα έχετε εσείς να μην εμβολιαστείτε τόσο πρέπει να έχω και εγώ το δικαίωμα να εμβολιαστώ όσο θεωρώ καλό για την υγεία μου», δήλωσε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΪ, καλώντας την κυβέρνηση να επιτρέψει σε όποιον θέλει να κάνει την 4η δόση.

Μάλιστα τόνισε ότι ο Μπάιντεν επέτρεψε την 4η δόση πριν ακόμα το αποφασίσει η επιτροπή ειδικών!

Από εκεί και πέρα ο καθηγητής Πνευμονολογίας είπε ότι 4-6 μήνες μετά την 3η δόση του εμβολίου κάποιος έχει τη μισή πιθανότητα να κολλήσει και να μεταδώσει.

«Πραγματικά προστατευμένος είναι αυτός που έχει κάνει 3 δόσεις».

Επίσης είπε ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε το επικαιροποιημένο εμβόλιο, και κάλεσε την κυβέρνηση να επιτρέψει σε όποιον θέλει να κάνει την 4η δόση, μέχρι τότε.

Ζαλιστήκαμε. Πόσες δόσεις κι εμβόλια μετρήσαμε μέχρι τώρα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Έλληνες ειδικοί της φάπας και της καρπαζιάς με πρώτους τον διπολικό και το τσόκαρο τηλεκαρναβαλου είστε για τα πανηγύρια και εκτός τόπου και χρόνου.

  2. Ας τον στείλει κάποιος στον αγύριστο το λαμόγιο επιτέλους να ησυχάσουμε και όλους τους υπόλοιπους της συμμορίας

  3. Ψυχακια εσύ πόσες δόσεις χτυπάς την ημέρα ????????

  4. ρ χαζος ειναι ο ανθρωπος αλλα τη ρωταο φενεται απο το προσωπο του. Γιατι δεν τον κυνηγαει η εισαγελεια για διαχωρισμο απο που και ος που ακομα μιλαει α δεν εχουμε δημοκρατια στην Γερμανια απο της πολλες μηνυσης που εφαγαν τα κρατιδια και της εχασαν κιολας οποιος χανει πληρωνει σταματισαν της βλακειες και λενε πρεπει καλα να το ψαξουμαι και μετα να κανουμε κατι αλλιος οχι

    1. ΠΙΩΜΕΝΗ είσαι πάλι Μήτσαινα του κερατά;

  5. Ας ελπισουμε οτι κι αυτα τα μπουρλακια συντομα θα συναντησουν την κυρα ξαφνικητιδα…

  6. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ

Comments are closed.