Θέλει τον Γιόβετιτς η Παρτίζαν

Κοινοποίηση:
Στέφαν Γιόβετιτς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πολύ απαιτητικό Γενάρη σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Betsson, έχοντας παράλληλα έντονη μεταγραφική δραστηριότητα, με πρώτο αφιχθέντα τον επιθετικό Φραν Ναβάρο, που αναμένεται να καλύψει το κενό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όσο αυτός θα απουσιάσει για το Copa Africa.

Εκτός από τον Ισπανό επιθετικό αλλά και τον ακόμη ανέτοιμο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο τρίτος διαθέσιμος παίκτης στην επίθεση είναι ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο έμπειρος Μαυροβούνιος θα είναι απαραίτητος το επόμενο διάστημα για να δώσει λύσεις, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν «σειρήνες» γι’ αυτόν από την ομάδα που τον ανέδειξε, την Παρτίζαν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης σέρβικης ιστοσελίδας «republika.rs», οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν έντονα την επιστροφή του Γιόβετιτς στην ομάδα μετά από 15 χρόνια, και αναμένεται να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην απόκτηση του Μαυροβούνιου μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η ομάδα του Βελιγραδίου θεωρεί ότι ο έμπειρος εμπιθετικός θα μπορούσε να ανεβάσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σερβία, με το ρεπορτάζ να τονίζει πως η απόκτησή του δεν θα πρέπει να θεωρείται κάτι απίθανο.

Ο Γιόβετιτς αναδείχθηκε μέσω από τις ακαδημίες της Παρτίζαν, όπου βρέθηκε σε ηλικία 14 ετών, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην πρώτη ομάδα (53 αγώνες, 17 γκολ, 10 ασίστ) πριν πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στη Φιορεντίνα έναντι 8.000.000 ευρώ. Φέτος, στον Ολυμπιακό, έχει 9 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στη Stoiximan Super League.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: