Θάνος Τζήμερος: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά

Κοινοποίηση:
ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Την παραίτησή του από το πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος, μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Τη χώρα, από το 1981, την κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Πράσινο, κόκκινο και μπλε. Φορολογώντας ό,τι παράγει, για να μοιράζει επιδόματα σε δήθεν ευάλωτους, εξαγοράζοντας την ψήφο τους. Μέχρι όλη η χώρα να γίνει ευάλωτη. Να είστε καλά. Καλή τύχη» έγραψε και πρόσθεσε:

«Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αφου ηθελες συνεργασιες με τον κουλη τι διαμαρτυρεσαι ανθρωπε μου.
    μπορει να μη σε ψηφιζα ποτε αλλα τουλαχιστον εισαι αξιοπρεπης και σεβεσαι τις ιδεες σου και το λογο σου. μπραβο σου

Comments are closed.