ΘΛΙΒΕΡΟ! Έγινε εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά: “Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε”

Κοινοποίηση:
psaltis

Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου έγινε γνωστό μέσα από το group «Μένουμε Ζωγράφου» στο Facebook ότι έγινε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε και ασχολήθηκε με το γεγονός:

Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι.
Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν.

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το “ευχαριστω” της “νεο ελληνικης” κοινωνιας που διασκεδαζε μια ολοκληρη ζωη με τις ταινιες του και το θεατρο!
    400 χρονια τουρκοκρατιας ηταν αυτα! Δυστυχως λιγοι Ελληνες με τη σημασια της λεξεως απομεινανε κι αυτο το ξερει η καθε Κουλα που βρισκει και τα κανει!
    Σταθη Αθανατος!

  2. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ….ΠΛΗΡΩΣΑ 160 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ #ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙΣ# 14 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ….ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ #ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ# ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ….ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ….#ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ# ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΨΑΛΤΗ ΤΟΚΑΝΑΝ #ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ# ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΥΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  3. Καντε ενα ρεπορταζ γι αυτή την αλητεία. Τα σκας χοντρα για τον ταφό στο δημο, νομίζεις τον αγορασες και μια μερα σε ξεθάβουν και ο τάφος ξαναγοράζεται από άλλους. Αν τα νιαμού δεν έχουν χώρο, ας επιτρέψουν την ταφή σε οικίες ή ιδιωτικά κοιμητήρια. Ή έστω να ενημερώνουν τον κόσμο ότι πρόκειται για leasing κι όχι για αγορά. Αποτέφρωση ή κομποστοποίηση σπρωχνει η ντπ και βρηκαν τη χαρά τους οι νονοί των δήμων που σε λίγο θα πουλάνε τους ταφους για διαμερίσματα.

Comments are closed.