ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ: Απάτη σε όλα τα επίπεδα…

Κοινοποίηση:
petrelaio-thermansis-14-11-2019

Τη ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ και τον τρόπο λειτουργίας της θέλησε να καταγγείλει αναγνώστης μας.

Διαβάστε τα όσα λέει:

“Θα ήθελα να καταγγείλω την εταιρία ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ που εδρεύει στο Χαλάνδρι εταιρία πετρελαίου θέρμανσης, απολυμάνσεων  και κοινοχρήστων και εδώ και πάνω από 15 χρόνια κάνει ανακύκλωση εργαζομένων και μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Για την ακρίβεια διατηρεί τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο προσλαμβάνει συνεχώς άτομα που μένουν το πολύ ένα μήνα και είτε αποχωρούν γιατί δεν πληρώνονται είτε απολύονται γιατί ζητάνε τα λεφτά τους.

Υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας της Αγίας Παρασκευής και τους έχουν βάλει από την Επιθεώρηση όπως με ενημέρωσε η υπεύθυνη, δεκάδες πρόστιμα χωρίς να τα έχουν πληρώσει ποτέ, και παρόλαυτα συνεχίζουν και λειτουργούν κανονικά και δεν τους κουνάει κανείς (;;;).

Από την Επιθεώρηση με ενημέρωσαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στέλνουν τις καταγγελίες στον Εισαγγελέα αλλά και πάλι ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα για να πάρουν οι εργαζόμενοι τα χρήματα τους. Επίσης υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για αυτόφωρη διαδικασία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου στον Πρόεδρο της ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ κύριο Σιώζο για μη καταβολή Δώρων και επιδομάτων αλλά και πάλι ποτέ δεν έχει συλληφθεί γιατί όπως ενημέρωσαν ποτέ δεν τον έχουν βρει στα πλαίσια του αυτοφώρου (;;;).

Να επισημάνω ότι η εν λόγω εταιρία έχει εκατοντάδες καταγγελίες και μηνύσεις και από τους πελάτες της γιατί τους έχουν καταχραστεί χρήματα από πετρέλαιο ή κοινόχρηστα.

Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τόσα χρόνια την ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ και συνεχίζει να εξαπατάει εργαζομένους και πελάτες, γιατί άραγε;;;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ….γιατι??,,,,μηπως εχουν βαλει καμια φορα οσο πρεπει πετρελαιο ???

  2. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα που γράφονται. Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας και για την εταιρία και για τις δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες δε εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία.

  3. Για πολλα χρονια ηταν στο Μενιδι.Τα ιδια εκαναν και εκει.Η επιθεωρηση εργασιας στον Αγιο Στεφανο εχει παρα πολλες τετοιες καταγγελιες.Μια απο αυτες ειναι δικη μου.Μου φαγανε 2 μηνες εργασιας.Το μυστικο ειναι οτι η εταιρια ειναι στο ονομα μιας γιαγιας 85 χρονων!!Και μενει σε ενα χωριο της Αρκαδιας!!Δεν περιμενα οτι ακομα αυτη η εταιρια υφισταται,γιατι εκλεβε συστηματικα το πετρελαιο απο τους πελατες της.Το γνωριζω απο τα μεσα,απο συζητησεις που ειχα με οδηγους…πως επιβιωνουν τετοιες κατσαριδες??

  4. Εργάστηκα κι εγώ 2 μήνες στην εταιρεία.
    Είναι όλα αλήθεια όσα αναγράφονται.
    Μου χρωστάνε τους μισθούς μου ακόμη ενώ έχω αποχωρήσει από τα τέλη του Νοέμβρη.
    Και γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους συναδέλφους.

  5. Τι πρωτυπο ολα τα λαμογεια στιν Ελλαδα των αδεκαστων δικαστων. και της αλαδοτης δικαιοσυνης ας γελασω…..κανουν δουλιτσες φυσικα με τους πολιτικους για συναιτερους ειναι πολλα τα λεφτα ……………..

  6. απλό όποιος καταχράζεται δημόσιο χρήμα στην Ελλάδα σήμερα δεν τον ακουμπάει κανένας έχει πλάτες!!!!

  7. τα τηλεφωνικά κέντρα, πωλήσεις μάρκετινγκ είναι ο ορισμός της εργασιακής απάτης!!!!!

Comments are closed.