ΘΑ σας ΦΥΓΕΙ το ΣΑΓΟΝΙ! Μια περιουσία κοστίζει στο ελληνικό κράτος η ενοικίαση πολυτελέστατης κατοικίας για την πρέσβειρα της Ελλάδας στη Σιγκαπούρη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απολαμβάνει εδώ και δυο χρόνια τις ανέσεις μιας βίλας που θα ζήλευαν αρκετοί συνάδελφοί της
Μια περιουσία κοστίζει στο ελληνικό κράτος η ενοικίαση πολυτελέστατης κατοικίας για την πρέσβειρα της Ελλάδας στην εξωτική Σιγκαπούρη.

Η πρέσβης Κωνσταντίνα Κολιού, πρώην γενική διευθύντρια Διοικητικού του υπουργείου Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ, απολαμβάνει εδώ και δυο χρόνια τις ανέσεις μιας βίλας που θα ζήλευαν αρκετοί συνάδελφοι της, καθώς βρίσκεται σε μια από τις αριστοκρατικές συνοικίες της Σιγκαπούρης.

Η έπαυλη διαθέτει πισίνα, εξωτικούς κήπους καθώς και μεγάλους εσωτερικούς και χώρους, κατάλληλους για πάρτι και λαμπερές δεξιώσεις.

Ένα ακίνητο για το οποίο εγκρίνεται δαπάνη 122,684,000 ευρώ για κάθε εξάμηνο ενοικίασης του από το υπουργείο Εξωτερικών, όπως αποδεικνύεται και από τα σχετικά έγγραφα που είναι αναρτημένα στο Διαύγεια.

 

pisina
pisn3
Η μεγάλη πισίνα δεσπόζει στον εξωτερικό χώρο με την εξωτική βλάστηση

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στη σημερινή εφημερίδα Μακελειό

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. εμ βέβαια γιατί συριζαίος/α χωρίς την πολυτέλεια του δεν γίνεται

  2. Που την βρήκανε αυτή τη νυχτερίδα. Αυτά πρέπει να γίνονται πρωτοσέλιδα στο μακελειό για να τους ξεμπροστιάζουνε.

  3. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πατώσαμε σαν χώρα. Κατά τη σάλα και τα έπιπλα λέγανε οι παπούδες μας. Εν τω μεταξύ οι μεν δεν αγγίζουν τους δε. Πολιτικές συμμορίες.

  4. καρανικοφερνει ??
    η
    μου φαινετε ????

  5. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΗΚΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  6. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Με αηδιάζει το γεγονός ότι κάποιοι και ειδικά αυτοί που το παίζουν και αριστεροί και υπεράνω χρημάτων και πολυτέλειας, μόλις βρεθούν σε μια δημόσια θέση με ισχύ, βγάζουν όλα τα απωθημένα τους με ξένα χρήματα. Αν η κυρία θέλει έπαυλη και πισίνα να τα πληρώσει απ’ την τσέπη της και θα της βγάλω το καπέλο. Θα μου πεις χ@στηκε για το δικό μου καπέλο και την γνώμη που έχω εγώ. Αν ήταν να μετράει η γνώμη του λαουτζίκου δεν θα το έκανε. Επίσης πέρα απ’ την κατασπατάληση των χρημάτων που το κράτος δανείζεται και ο λαός φορτώνεται την ευθύνη να βγάλει το χρέος, μου κάνει απορία πώς από διοικητικός υπάλληλος βρέθηκε ξαφνικά πρέσβης (διπλωματικός), φυσικά ελέω ΣΥΡΙΖΑ.

  7. Άλλο ένα Εβραϊκό έκτρωμα της αριστεράς τρώει με χρυσά κουτάλια σε βάρος του Έλληνα ραγιά…

  8. 122,5 μύρια επί 2 κάθε χρόνο και έξτρα έξοδα για ανάλογα ακριβό κτίριο της πρεσβείας 😳😶;;; 😡😡😡!!!

  9. Ατό το πράμα είναι πρέσβειρα; Θα πεθάνω πουστηδες.Στειλε παιδί μου το μπόγια και ένα κλοβί,και ράψτε της τι στόμα με σακοράφα .

  10. Γνήσια αριστερή διεθνιστική συριζαιικη ομορφιά,τύφλα να χει η τασια

  11. Από ποιο χωριό είναι η μανδαμ ;;;; Α ρε κλωτσιές που θέλουνε τα παλιοζαγαρια .

  12. Καλά αυτή,αν οι φωτο απεικονίζουν την πραγματικότητα, τον έδεσε το γάιδαρο για τα καλά αφού εξασφάλισε επί κοτεράτου βίλα με πισίνα στην αλλοδαπή. Ο σημερινός υπουργός κι ο υφυπουργός του, τι κάνουν; Ικανοποιούν τυφλά με την υπογραφή τους τα αιτήματα κάθε διπλωμάτη χωρίς να ελέγχουν τι υπογράφουν και κυρίως το κονδύλι. Θα πάτε στο φρέσκο,άσωτοι,για διασπάθιση και σπατάλη δημοσίου χρήματος.Εδώ,υπάρχουν χιλιάδες συνταξιούχοι,που περιμένουν μήνες και χρόνια για να πάρουν τα λεφτά τους κι οι επιτήδιοι πίνουν εις υγείαν των …κορόιδων. Αίσχος!!!

  13. Στον Βανκούβερ παλιά, είχαμε γνωρίσει τον πρέσβη, της Ελλάδας.. Μας γυρνούσε από κωλομπαρα σε κωλομπαρα..ενας κυριολεκτικά μακακας, μπουλης με χοντρό μέσον.. θα μπορούσαν να είχαν επίτιμο πρέσβη, που μένει εκεί.. Αυτή κάνει κυριολεκτικά διακοπές, κρίμα τόσα λεφτά.. Επιτέλους ούτε ένας να βάλει μια τάξη..

  14. Το μαϊμού τέλει μπανάνα;;
    Τέτοιες μούρες βλέπεις γύρω από την Ομόνοια που σε ρωτάνε “ρε φιλαρακι έχεις ένα ευρώ, έχω να την ακούσω ώρα”

  15. Πώ πώ τί ζόμπι ειναι τούτο δώ;Βοήθεια Αγιε Νικόλα.Η Γιάννα απέναντι σέ τούτο τό σκιάχτρο είναι καλλονή.
    Γιάννης Λάκων

  16. Κούλη μ’αυτα και μ’ αυτά κυβέρνηση δεν ξαναβλεπεις!!! Είναι δυνατόν να δανειζόμαστε δισεκατομμύρια και να έχουν κάποιοι ακόμη τέτοιες πολυτέλειες? Είσαι ανίκανος για διαχείριση ΚΟΥΛΗ , είμαι πολεμια της χρυσής αυγής αλλά τελικά θα με κάνετε φανατικό οπαδό της ΗΛΙΑ πάρτο λίγο αλλιώς και είμαι μαζί σου!!!

  17. Πεταμένα λεφτά…. Μεγάλο γλύψιμο για να γίνει κάποιος πρεσβης… Διακοπές και μάσα τσάμπα με λεφτά του μ@λακα Ελληνικού λαού…

  18. Δεν μπορεί να εκφραστεί η κυρία αυτή…όντως ! . Είναι ακατάλληλη για πρέσβειρα της Ελλάδας. Σε ομιλία της εδώ στην Σιγκαπούρη σε κάποια έκθεση που έγινε πριν 2 χρόνια διάβαζε απο χαρτί τι ήθελε να πεί και τα έλεγε χαμηλόφωνα και πραγματικά ακαταλαβίστικα ( Στα Αγγλικά ). Οι ντόπιοι Σιγκαπουριανοί δεν καταλάβανε τίποτα. Ανάξια για τα χρήματα που παίρνει. Δεν έχει έρθει ούτε ένας επενδυτής Σιγκαπουριανός στην Ελλάδα, και δεν έχουμε δει και καμμιά προκοπή κι εμείς οι Έλληνες της Σιγκαπούρης, μέχρι τώρα. Ούτε μια έκθεση δεν έκανε, ούτε κάποιο άλλο γεγονός δημιουργήθηκε για την αποστολή της. Πρίν, τουλάχιστον, είχαμε ένα προξενείο ( κι αυτό τιμής ένεκεν ) και έκανε κάποια δουλίτσα εδώ αλλά στοίχιζε σχεδόν τίποτα στον Έλληνα φορολογούμενο. Επίσης, η πρεσβεία της Ελλάδας είναι σε ακριβό δρόμο !! 47 Scotts Rd. Επίσης πολύ ακριβό δρόμο !!! Άλλα επιπλέον έξοδα χωρίς αντίκρυσμα !

    1. υπήρχε κι έκανε δουλειά, γιατί αναβαθμίστηκε σ’ αυτό το πράμμα;

  19. Την στείλαμε ως δείγμα ελληνικής ομορφιάς τώρα αυτήν; Αχαχαχχα

    1. Χαχαχαχαχαχαχχααχ
      Εγώ νόμιζα ότι άμα κάτσω λίγο και την παρατηρώ επίμονα θα μου μιλήσει σαν καθυστερημένο

Comments are closed.