«ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ- ΤΡΑΓΚΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ». «Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΕΡΕΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΟΙ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ» Οδός Μαξίμου, ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τα ματωμένα ίχνη της «Κόζα Νόστρα». Η δημοσιογραφική έρευνα του Στέφανου Χίου και οι τρομακτικές μαρτυρίες ΟΝ CAMERA. Τυχαίο ότι σκηνοθετούν εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας Γιάννη Σκαφτούρου, λίγες ώρες μετά την εκπομπή ΜΑΚ ΧΙ;

Κοινοποίηση:
exofillo28-5

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

teaser28-5

Στο ΦΥΛΛΟ του Σαββατοκύριακου 28-5-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo28-5

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

opisthofyllo27-5
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Killed_list_graphic

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Κούλης με τον Στέφανο την πάτησε εντελώς διότι πάρα πολύ απλά οτιδήποτε πάθει ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται κανένας να σκεφτεί το ποιος κρύβεται από πίσω και για αυτό το λόγο και μόνο ο Κούλης δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός εάν βρει κανένα δορυφόρο στα ουράνια και πετάξει καμία ακτίνα laser και τον κόλλησε καμιά θανατηφόρο ανεμοβλογιά 😆😆😆 Διότι τώρα αν χτυπηθεί ο γιος κάνει κάτι παραπάνω από μπαμ ότι είναι δουλειά του Κούλη και έτσι από ότι καταλαβαίνεις Δρακουμέλ απέτυχες για αυτό θα σε ξεβρακώνει άνετα και πολύ καλά θα σε κάνει μάσονε

  2. μπραβο Στεφανε μαζι με τον Ηλια μηπως ξεβρωμισει ο τοπος!

  3. ΝΔ η μεγαλύτερη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ οργάνωση όλων των εποχών!

  4. To λογισμικό παρακολούθησης Predator εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο Έλληνα δημοσιογράφου. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Μέχρι τώρα τα ίχνη υποδεικνύουν υψηλά ιστάμενους.
    «Θανάση έχεις ασχοληθεί με αυτό το θέμα;». Αυτό το σύντομο μήνυμα έλαβε στο κινητό του στις 12 Ιουλίου 2021 ο ερευνητικός δημοσιογράφος και οικονομικός ρεπόρτερ Θανάσης Κουκάκης. Αποστολέας: άγνωστος αριθμός. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στους δημοσιογράφους. Λαμβάνουν συχνά μηνύματα από αγνώστους, οι οποίοι εισφέρουν ενίοτε σημαντικές πληροφορίες. Έτσι ο Κουκάκης έκανε κλικ στον σύνδεσμο και άθελά του επέτρεψε στο λογισμικό παρακολούθησης Predator να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό του.

    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ MR.ROBOT. ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΠΕΙΝΑΛΑ.

      1. Γιατί ν’ ακολουθήσει το παράδειγμά σου μεγαλοπεινάλα ομοίως;;;

Comments are closed.