ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! Ο πρώτος άγνωστος έρωτας της παρουσιάστριας πριν τον Νίκο Ευαγγελάτο που λίγοι θυμούνται!

Κοινοποίηση:
diaz2

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου με εκείνο του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς οι δύο τους είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz!

 

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει κατακτήσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό με τον αστείρευτο κιτρινισμό της.

Ωστόσο, ο πρώτος της μεγάλος έρωτας φαίνεται πώς ήταν άλλος και ελάχιστοι θυμούνται!

Ποιος ήταν αυτός λοιπόν;

Πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα.

Για ποιον λόγο;

Μα για τον τότε σύζυγό της και επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως είναι φυσικό συνόδευε πάντα τον σύζυγος της γι αυτό και οι επισκέψεις της στην Πάτρα ήταν συχνές!

Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής, με το διαζύγιο να εκδίδεται το 2002.

diaz1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: