ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε πως είναι είναι σήμερα η Δήμητρα Δουμένη που υποδύονταν την μικρή Όλια

Κοινοποίηση:
leni

Θυμάστε το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι την Όλια που υποδύονταν η Δήμητρα Δουμένη; Αυτό το υπέροχο πλάσμα μεγάλωσε και είναι άλλος άνθρωπος σήμερα!

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η γλυκιά Όλια;

Η Δήμητρα Δουμένη έχει μεγαλώσει σήμερα και έχει γίνει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχει αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και ακολουθεί ένας εντελώς διαφορετικό επάγγελμα.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία (ΦΠΨ), στο Καποδιστριακό, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την όπερα και το πιάνο, τα οποία αγαπά πάρα πολύ και θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά.
Μάλιστα, πριν χρόνια σε μία σπάνια συνέντευξή της είχε πει: «Τα αθώα εκείνα χρόνια που έπαιζα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν ωραίες στιγμές για μένα. Ήταν σαν παιχνίδι». «Πλέον δεν ασχολούμαι με την υποκριτική. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα, κυρίως με το κλασικό τραγούδι που μου αρέσει πολύ. Θέλει προσήλωση, πολλές γνώσεις και ηρεμία».

Η Δήμητρα είχε αναφέρει ότι όποτε χρειάζεται κάποια συμβουλή μπορεί να την ζητήσει από την Κάτια Δανδουλάκη ή την Μαριάννα Τόλη. Όνειρό της είναι να γίνει μία σπουδαία τραγουδίστρια της όπερας.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Όλια από τη σειρά, Λένη που είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό:

1 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μια κοπέλα απλή και φυσιολογική.. όχι σαν κάτι άλλα τσόκαρα που κοιτάνε να ανέβουν ψηλά στην τηλεόραση και πουλάνε την ψυχή τους για να το καταφέρουν. Εύγε στο κορίτσι που ασχολείται με την κλασική μουσική και κρατά χαμηλούς τόνους

Comments are closed.