ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!! Ο Άσαντ ετοιμάζεται για πόλεμο με τους Τούρκους…

Κοινοποίηση:
erdogan-assad

Ο Aσάντ ετοιμάζεται για πόλεμο με τον Ερντογάν, με τον συριακό στρατό να αναπτύσσει μαζικά στρατεύματα στα σύνορα με την Τουρκία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο avia.pro, «λόγω της εισβολής του τουρκικού στρατού στη Συρία και των απειλών του Ερντογάν, συριακά στρατεύματα έχουν αναπτυχθεί στα βόρεια της χώρας».

«Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι λόγω της καθαρής επιθετικότητας της Τουρκίας, ο συριακός στρατός έχει αναπτύξει τουλάχιστον 20 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, καθώς και αρκετές εκατοντάδες στρατιωτικούς στα βόρεια της χώρας», σημειώνεται.

Ο Aσάντ ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία;

Όπως αναφέρεται συριακά στρατεύματα έχουν μεταφερθεί στο έδαφος της πόλης Κομπάνι, που «αποτελεί σχεδόν το βασικό σημείο εκκίνησης της τουρκικής χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης».

«Αξιοσημείωτο είναι ότι τα συριακά στρατεύματα έφεραν και εδώ πυροβολικό μεγάλου βεληνεκούς, γεγονός που υποδηλώνει την ετοιμότητα της Δαμασκού να βομβαρδίσει τουρκικό έδαφος σε περίπτωση κλιμάκωσης από την Άγκυρα», τονίζεται.

Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη σε ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Άμυνας για την κοινή άσκηση με την Ελλάδα.

«Στη Μεσόγειο, η στρατιωτική #συνεργασία σε δράση. Σημαίνει εκπαίδευση με την Ελλάδα #μαζί στη θάλασσα και στον αέρα σε ειδικά σενάρια δράσης. Στόχος: ενίσχυση της κοινής στρατηγικής μας κουλτούρας και διατήρηση υψηλού επιπέδου διαλειτουργικότητας», αναφέρεται στο tweet του γαλλικού υπουργείου Άμυνας.

Το ποστάριστμα των Γάλλων, συνοδεύεται με γραφικό από την θέση των ελληνογαλλικών δυνάμεων κατά την διάρκεια των κοινών ασκήσεων στην Μεσόγειο.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως από τον χάρτη οι Γάλλοι έχουν αφαιρέσει τελειως την Τουρκία.

Πάντως λίγες ώρες μετά η ανάρτηση κατέβηκε από τον λογαριασμό του υπουργειου Άμυνας της Γαλλίας.

Για φανταστείτε όμως πόσο “χρυσή” θα είναι η ευκαιρία για την Ελλάδα να τελειώνουμε με τους Τούρκους αν αυτοί μπλέξουν σε πόλεμο με τη Συρία;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. τι ευκαιρια? τι θα κερδισουμε εμεις αν οι τουρκοι κανουν αλλο ενα πολεμο? και με τους αδυναμους συρους που τους εχουν ολοι στη φαπα?

  2. Ευκαιρια ειναι αλλα ποιος να την εκμεταλευτει;
    Αυτοι οι ρεμπεσκεδες που εχουμε;

  3. Με 20 άρματα θα πολεμήσει τους Τούρκους;Με αυτά το πολύ να πιάσει κανα χωριουδάκι κοντά στο Κομπάνι

Comments are closed.