ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; Επίσκεψη-πρόκληση στην Κομοτηνή του σκληροπυρηνικού προέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σέντοπ

Κοινοποίηση:
Mustafa-Sentop-780x410

Ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα έχει η επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σέντοπ στην Κομοτηνή. Έτσι μουλωχτά πηγαινοέρχονται οι τουρκαλάδες στην Ελλάδα αφού κανένας και ποτέ από το Μαξίμου δεν τολμά να απαγορέψει την είσοδο στη χώρα αυτών των ερπετών.

Η επίσκεψή του θεωρείται πρόκληση από πολλούς, όσον αφορά τόσο στο timing που την επιλέγει, όσο όμως και βάσει των δεδομένων αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mynews.gr, ο Μουσταφά Σεντόπ θα έχει συναντήσεις στο προξενείο, όπως και με τον μουφτή Κομοτηνής, τη μουσουλμανική νεολαία στην πόλη, ενώ θα συναντήσει τον ψευδομουφτή της Ξάνθης και θα επισκεφθεί τον τάφο του πρώην ψευτομουφτή.

Σ’ ένα χρονικό σημείο στο οποίο οι προκλήσεις της Τουρκίας είναι διαρκείς, ασταμάτητες και διαρκώς κλιμακούμενες, η ανεπίσημη επίσκεψη του Μουσταφά Σεντόπ, ο οποίος είναι συντασσόμενος με τη γραμμή Ερντογάν και σκληροπυρηνικός αυτής, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υποδεχθεί κανείς τον Μουσταφά Σεντόπ και δεν θα υπάρχει επισήμως αστυνομική παρουσία, καθώς δεν πρόκειται για προγραμματισμένη επίσκεψη, όμως οι αρχές θα παρακολουθούν διακριτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: