ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΜΥΤΙΣΑΝ: Λιάκος: “Κι εγώ θα έβαζα φωτιά στη Μόρια” – Ο τρισάθλιος άπλυτος ζητά υπεράσπιση των λ@θροεμπρηστών της δημόσιας περιουσίας

Κοινοποίηση:
liakos-antwnis

Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος τάσσεται υπέρ των νεαρών Αφγανών που έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό στη Μόρια και υποστηρίζει πως θα πρέπει να οργανωθεί νομική υπεράσπισή τους και να μην τους εγκαταλείψουν στα χέρια του Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, αυτός ο τυχάρπαστος, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως και ο ίδιος αν ήταν νέος και έφτανε στη Μόρια, θα έκανε το ίδιο, θα έβαζε φωτιά στον καταυλισμό.

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου για τη φωτιά στη Μόρια

«Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον», έγραψε ο κ. Λιάκος στο Facebook.

Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν…

Δημοσιεύτηκε από Antonis Liakos στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΒΡΕ ΚΑΘΙΚΙ. ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

  2. Πουθενά δεν υπάρχουν αριστεροί στην Ευρώπη, ούτε καν στην μάνα του κομμουνισμού Ρωσία. Μόνο μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιος λαός που καταντήσαμε να βγάλουμε τον Σύριζα κυβέρνηση, τον Τσίπρα πρωθυπουργό και τον Καρανίκα σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού. OMG Τι έγραψα το άτομο! Πώς κατάφερα και απέδωσα όλον τον τίτλο του “η καριέρα είναι χολέρα” φιλόσοφου!

  3. και γιατι δεν τους περνεις στο μπουρδελοσπιτο σου ρε απλυτε αναρχοκουμουνοαριστεροπαρταλι;

  4. Τι φωτιά θα έβαζες ρε σκουπίδι, εσείς τήν δημιουργήσατε αυτή τη κατάσταση στά νησιά με τήν πολιτική τών ανοιχτών συνόρων,έχετε και μούτρα και μιλάτε σάπιοι.

  5. ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΤΗ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ………ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ.

  6. ……sigoyro oti λιακος ο αλβανος ειναι αφγανος τη καταγωγη….

  7. Αυτο το πολιτικο πσρταλι-σκουπιδι το πλησωνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογουμενος για να διατυπωνει τις ηλιθιες αποψεις του;

  8. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ

  9. Ο κύριος Τσίπρας και η σεβαστή Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνούν με τις δηλώσεις του Λιάκου.

  10. Και εγώ αν ήμουν praktoras τα ίδια θα έλεγα.

  11. αφού είναι λαθρολαγνοι ας τους Πάρουν σπίτια τους να τους γλεντάν τις σουφρες ελεύθερα! εγω τι φταιω

  12. Ο Λιάκος με βαριές κατηγορίες μπήκε επι Χούντας στη φυλακή. Ξαφνικά όμως και πριν πέσει η Χούντα, αποφυλακίστηκε. Τα πουλιά αποφυλακίζονται… κελαηδώντας.

  13. και γιατι ρε φιλανθρωπε δεν τους παιρνεισ στο σπιτι σου

  14. Γιατί δεν έχει συλληφθεί; Υποκινεί σε εμπρησμό.

  15. Εγω ζω στο βελγιο και δεν υπαρχει αριστερο κομα εχουν ξυπνήσειεδω στην ελλαδα να δω ποτε θα ξυπνήσουμε…

Comments are closed.