Η  “M” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΧΙΟΥ…

Κοινοποίηση:
tompazi

Στις 03/07/2018, μας επεδόθη Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία – Πρόσκληση για Αποκατάσταση από την Πρόεδρο Πρωτοδικών Χίου κ. Μαρία Τομπάζη, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας στις  06/04/2018.  Μεταξύ άλλων μας καλεί «… να προβείτε σε δημοσιοποίηση  περίληψης της παρούσας σε αντίστοιχη θέση, ήτοι σε φύλλο της εφημερίδας, με την αντίστοιχη κυκλοφορία της Παρασκευής 06/04/2018, αλλά και σε εμφανές σημείο στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας σας www.makeleio.gr εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών  από τη λήψη της παρούσας, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, ώστε να άρετε τις προσβλητικές συνέπειες των παράνομων πράξεων σας.
Να καταχωρίσετε σε ιδιαιτέρως εμφανές σημείο στην εφημερίδα Μακελειό και στην ιστοσελίδα σας www.makeleio.gr το κάτωθι κείμενο:», ήτοι:

«Ανακαλούμε ρητά και πλήρως: α) το δημοσιευθέν στο κεντρικό δισέλιδο του φύλλου μας υπ αρ. 960 της Παρασκευής 06/04/2018 άρθρο ομού μετά του σχετικού πρωτοσέλιδου της ίδιας ημέρας, καθώς και β) την αντίστοιχη ανάρτηση της ιστοσελίδας μας https://www.makeleio.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AF/

και γ) το σχετικό βίντεό μας από τον ιστότοπο Youtube στη διεύθυνση: «https://www.youtube.com/watch?v=8GzH_H1sNDw» με τίτλο «Teaser Εφημερίδας Μακελειό για Μεγ. Παρασκευή 06/04/2018», όπου από το χρονικό σημείο 0:35 και μετά, παρουσιάζεται το υπό (α) ως άνω πρωτοσέλιδο, ενώ παράλληλα ακούγεται ο Στέφανος Χίος να ομιλεί περί της Προέδρου Πρωτοδικών Χίου, κυρίας Μαρίας Τομπάζη. Ανακαλούμε όλους τους προσβλητικούς για την τιμή και την υπόληψή της εκ μέρους μας χαρακτηρισμούς και δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κυρία Τομπάζη ουδέποτε προσέβαλε το κύρος της Δικαιοσύνης καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Επίσης, δηλώνουμε ότι δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό – κομματικό κύκλο όπως τον αναφερόμενο στο επίμαχο δημοσίευμά μας (του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου).

Ειδικότερα, ανακαλούμε τα κάτωθι: «Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ με το ΣΤΡΙΝΓΚ που ξευτιλίζει τη Δικαιοσύνη, Αλίκη Βουγιουκλάκη της Θέμιδος, κολλητή υπουργού του Σαμαρά, του ανεκδιήγητου Μπάμπη Αθανασίου… Ψάξαμε, ερευνήσαμε και εντοπίσαμε ότι το προφίλ «Μαρία Τομπάζη» ανήκει όντως —όπως αναγράφεται-σε μία δικαστίνα και όχι σε μία οποιαδήποτε δικαστίνα, αλλά στην πρόεδρο Πρωτοδικών Χίου. Η 50άρα υπερδραστήρια «μιλφάρα» δικαστίνα, εκ Μακεδονίας ορμώμενη (Ωραιόκαστρο). Διαθέτει, όπως βλέπετε, κορμάρα για την ηλικία της και ένα νάζι, τύφλα να `χει η Βουγιουκλάκη στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Οι προκλητικότατες φωτογραφίες της κυρίας Τομπάζη εκθέτουν σύσσωμο το Δικαστικό Σώμα και τη Δικαιοσύνη; Είναι ένα ερώτημα. Η πρόεδρος Πρωτοδικών εμφανίζεται να ποζάρει άλλοτε με μίνι και δικτυωτά καλσόν, άλλοτε ξαπλωμένη με σέξι μαγιό στον καναπέ με το σκυλάκι της Και άλλοτε παίρνοντας ναζιάρικες πόζες, επιδεικνύοντας κυρίως τα πόδια της, που μάλλον είναι και το δυνατό της σημείο. Έχει επέλθει αποθράσυνση και πλήρης παρακμή στους δικαστικούς κύκλους; Στον Άρειο Πάγο υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονος προβληματισμός για τα προφίλ των δικαστών στο φέισμπουκ και δη των γυναικών. Η πρόεδρος Πρωτοδικών της Χίου Θα έπρεπε να είναι πιο σεμνή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ασκεί λειτούργημα και μάλιστα από τα πιο ιερά. Με αυτά που βλέπει ο λαός σε λίγο θα χάσει την εμπιστοσύνη του και στη Δικαιοσύνη … Η κυρία Τομπάζη, η «μπίμπο» δικαστίνα που μοιράζει κάτεργο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ανήκει στον κύκλο επιρροής του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης με τη ΝΔ, Μπάμπη Αθανασίου, που πολιτεύεται στο διπλανό νησί, τη Λέσβο (Μυτιλήνη). Και εμείς ρωτάμε: Δεν υπάρχει κανένας πειθαρχικός έλεγχος; Πώς το επιτρέπουν; Μήπως θα δούμε την κυρία και Αρεοπαγίτισσα; Εσείς κύριε Πέππα, πρόεδρε του Αρείου Πάγου, δεν βλέπετε τα νέα ήθη; Ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, πού βρίσκεται; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Δεν πρέπει να βάλουν μία τάξη σε αυτόν τον ηθικό ξεπεσμό; Φανταστείτε δηλαδή το βράδυ να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να πέσετε πάνω στο προφίλ της σέξι κατά τα άλλα δικαστίνας και το πρωί να τη δείτε με ταγιεράκι να σας ρίχνει «καμπάνες» σε αίθουσα δικαστηρίου! … Τώρα διαπιστώνουμε ότι ο ηθικός ξεπεσμός έχει επέλθει και στους δικαστικούς κύκλους”.

Όσον αφορά το βίντεό μας από τον ιστότοπο Youtube στη διεύθυνση: «https://www.youtube.com/watch?v=8GzH_H1sNDw» με τίτλο «Teaser Εφημερίδας Μακελειό για Μεγ. Παρασκευή 06/04/2018», το ανακαλούμε ολόκληρο και ιδίως όσα ο Στέφανος Χίος αναφέρει από το χρονικό σημείο 0:35 και μετά: «Και το θέμα του μήνα: Αυτή είναι η Πρόεδρος Πρωτοδικών με τα στρινγκ που ξευτιλίζει τη δικαιοσύνη. Κολλητή του Υπουργού του Σαμαρά, ανεκδιήγητου Μπάμπη Αθανασίου. Κυρίες και κύριοι, το Θησαυροφυλάκιο της εφημερίδος έχει κι άλλα κελεπούρια. Ένας – ένας, μία – μία, μέχρι να φτάσουμε και στην πόρτα της Ευελπίδων, του Εφετείου και του Αρείου Πάγου. Συμπλέγματα θανάτου, που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αλήθεια δεν θέλετε, κύριοι δικαστές; Αλήθειες γράφουμε, αλλά γυμνές. Στο Μακελειό της Μεγάλης Παρασκευής. Γιατί αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού».

Οι φωτογραφίες της κυρίας Τομπάζη τις οποίες χρησιμοποιήσαμε στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα μας στις 06/04/2018 αλλά και στο σχετικό βίντεό μας στο yoυtube, προορίζονταν για αυστηρά προσωπική της χρήση. Η εκ μέρους μας δημοσιοποίησή τους ήταν αδικαιολόγητη, μη εξυπηρετούσα κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο το να καταστεί ελκυστικότερο το φύλλο υπ’ αρ. 960 της εφημερίδας μας και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.

Η κυρία Τομπάζη υπηρετεί τη Δικαιοσύνη σύννομα και επιδεικνύοντας αμερόληπτη κρίση. Δικαιούται δε, στον ιδιωτικό της βίο, να εκφράζεται κατά τρόπο που δεν αναιρεί την επαγγελματική της ιδιότητα, ήτοι δικαιούται να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από συνδικαλιστικό ή επιστημονικό, και σε προσωπικό επίπεδο».

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: