Η Chiara Ferragni φόρεσε μόνο το μπικίνι, βγήκε στο χιόνι και «γκρέμισε» το Instagram

Κοινοποίηση:
CHIARA-FERRAGNI

Η Chiara Ferragni, που μετρά πάνω από 28 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ξεχύθηκε πριν από λίγο καιρό στις ιταλικές Άλπεις. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στιγμιότυπα με το φανατικό της κοινό στα social media.

Ήταν όμως αυτές οι φωτογραφίες με μπικίνι στο χιόνι που άφησαν άφωνους τους θαυμαστές της.

Είναι το τελευταίο διάστημα που η 35χρονη influencer αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλυπτικά στιγμιότυπα, ανάβοντας «φωτιές» στο φανατικό της κοινό.

Αποθέωση για την Chiara Ferragni

Τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν φυσικά «βροχή». Γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις με φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της και την καριέρα της.

Στην ανάρτησή της η Chiara Ferragni περπατά στο χιόνι, φορώντας μονάχα το μπικίνι της, ενώ στην προσπάθειά της να περπατήσει οδηγήθηκε και σε ένα απρόσμενο στραβοπάτημα.

Το βίντεο συνόδευσε, γράφοντας «ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ» στη λεζάντα, καθώς και η ίδια ξεσπούσε σε γέλια, όσο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε.

Δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί και ένα παθιασμένο φιλί με τον σύζυγο της, Φέντεζ, ενώ εκείνος «τύλιξε» τα χέρια του γύρω από τους γλουτούς της. «Το αγαπημένο μου πανετόνε», σχολίασε ο τραγουδιστής κάτω από τη φωτογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: