Η Camila Cabello αποκαλύπτει τις playlists της – Πότε θα κυκλοφορήσει το Familia

Κοινοποίηση:
camila

Η Camila Cabello έπαιξε έναν γύρο του παιχνιδιού “Answering the Internet” την Τρίτη (5 Απριλίου) και επέλεξε τις τρεις “emo queens” που κυριαρχούν στις playlists της αυτές τις μέρες.

Tο πρώην μέλος των Fifth Harmony ρωτήθηκε για τη μουσική που έχει αυτή τη στιγμή στις playlists της. «Άκουσα το Motomami της Rosalía , αυτό ήταν το τελευταίο άλμπουμ που άκουσα», είπε. «Μου αρέσει επίσης να ακούω την Gracie Abrams. Λατρεύω την Gracie. Και οι τρεις βασίλισσες των emo αυτή τη στιγμή, για μένα: η Gracie Abrams, η Phoebe Bridgers και η Taylor Swift.

Η Κουβανοαμερικανίδα τραγουδίστρια συνέχισε αποκαλύπτοντας ποια είναι τα τρία άλμπουμ που “της έχουν κολλήσει” περισσότερο, απαριθμώντας τα Folklore and Evermore της Swift, το Punisher των Bridgers και το This Is What It Feels Like της Abrams.

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια του «Bam Bam» προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του τρίτου σόλο άλμπουμ της, Familia , το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (8 Απριλίου) μέσω της Epic Records. Περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Ed Sheeran, Willow, Yotuel και Maria Becerra

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: