Η Bugatti γιορτάζει τα 110α γενέθλιά της με μία επετειακή Chiron (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bugatti-chiron-sport-110-ans-500

Η Bugatti κλείνει φέτος 110 χρόνια από την ίδρυση της και το γιορτάζει με την παρουσίαση της νέας Chiron Sport «110 Ans Edition».

Βασισμένο στην Sport έκδοση του hypercar, η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 20 κομμάτια, όλα βαμμένα στο ματ χρώμα Steel Blue, με μπλε ανθρακονήματα, και λεπτομέρειες στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας.

Επίσης, εξοπλίζεται με ζάντες βαμμένες σε Nocturne Matte Black, με τις δαγκάνες των φρένων να έχουν βαφτεί σε French Racing Blue.

Ένας παρόμοιος συνδυασμός χρωμάτων έχει επιλεγεί για το εσωτερικό της Chiron, που διαθέτει δέρματα σε Deep Blue, alcantara, λεπτομέρειες από ανθρακόνηματα, τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας και φυσικά το «110 Ans Bugatti» ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει ένα έμβλημα από ατόφιο ασήμι, για το οποίο η Bugatti δηλώνει πως «είναι η απόδειξη του υψηλού επιπέδου δεξιοτεχνίας». Τέλος, διαθέτει το Sky Roof View, με δυο γυάλινα πάνελ πάνω από τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Ο W16 quad-turbo κινητήρας των 8 λίτρων δεν δέχτηκε αλλαγές. Η αλήθεια είναι, ότι με 1479 ίππους και 1600Nm ροπής, δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Είναι πολύ πιθανόν να δούμε την επετειακή Chiron από κοντά στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Γενεύη, καθώς η Bugatti βρίσκεται στην λίστα των εκθετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: