Η τρελή καταδίωξη μιας μητέρας που έτρεχε να ξεφύγει μαζί με το μωρό της – Δείτε το βίντεο

Κοινοποίηση:
ff-1-735x418

Η κάμερα του ελικοπτέρου της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας του Τέξας καταγράφει την καταδίωξη μιας νεαρής γυναίκας που επιχειρεί να ξεφύγει των αστυνομικών με το πολυτελές τζιπ της. Οδηγεί επικίνδυνα στον αυτοκινητόδρομο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα παρότι στα πίσω καθίσματα μεταφέρει ένα μωρό.

Ένα κλαταρισμένο λάστιχο θα την κάνει να χάσει τον έλεγχο του τζιπ και να πέσει πίσω από ένα φορτηγάκι.

Αυτό ωστόσο δεν την πτοεί. Με γρήγορες κινήσεις βγαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνει το πορτ μπεμπέ στο οποίο βρίσκεται το μωρό και αρχίζει να τρέχει στον αυτοκινητόδρομο περνώντας μπροστά από αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίζει τον κίνδυνο.

Κάποια στιγμή βρίσκει ένα άλλο τζιπ το οποίο οδηγεί γυναίκα που μεταφέρει και αυτή παιδί στα πίσω καθίσματα. Μπαίνει μέσα και επιχειρεί να το κλέψει.

Ένα περιπολικό όμως σταματά ακριβώς μπροστά στο λευκό όχημα εμποδίζοντάς το να φύγει. Οι αστυνομικοί με την απειλή όπλου καταφέρνουν να τη βγάλουν έξω και να τη συλλάβουν με τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, της κατοχής ελεγχόμενης ουσίας και της αποφυγής σύλληψης. Και τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Το περιστατικό έγινε στις 15 Ιουνίου, αλλά μόλις τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές το βίντεο που κατέγραψε το ελικόπτερο.

Η γυναίκα ονομάζεται Κέιτλιν Ροντρίγκεζ, είναι 29 χρόνων και εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος της.

Το ποινικό της μητρώο είναι βεβαρημένο καθώς περιλαμβάνει καταδίκες για κακουργηματική κλοπή, πλαστογραφία, πορνεία καθώς επίσης και για βιαιοπραγία που προκάλεσε σοβαρούς σωματικούς τραυματισμούς. Τη φροντίδα του μωρού της ανέλαβε η υπηρεσία προστασίας παιδιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: