Η τρίτη φανέλα του ΠΑΟΚ! Επίσημη παρουσίαση από την ΠΑΕ! Εμπνευσμένη από την κερκίδα και τους οπαδούς στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paok-768x429

Εμπνευσμένη από την κερκίδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι η τρίτη εμφάνιση του Δικεφάλου του Βορρά, την οποία και παρουσίασε η ΠΑΕ, ανακοινώνοντας ότι είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα του συλλόγου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Από την εξέδρα στο γήπεδο. Άσπρο, μαύρο. Όλα ή τίποτα. Χρώματα και φιλοσοφία γίνονται ένα στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ. Η αναζήτηση για ένα τρίτο χρώμα που θα μπορεί να συνοδεύσει τα κλασικά του Δικεφάλου, σταματάει στο πορτοκαλί που έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες της Τούμπας πριν πολλά χρόνια.

 Πορτοκαλί είναι και η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ που συνδέει τη νοσταλγία του παρελθόντος με την προσμονή του μέλλοντος. Το PAOK FC Official Store καθώς και το store.paokfc.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και να προσθέσετε στη συλλογή σας την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Η φανέλα έχει δημιουργηθεί από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρει πάνω της το λογότυπο γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτό της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης”.

Η τρίτη φανέλα του ΠΑΟΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: