Η συνέντευξη ντοκουμέντο του αριστερού ηθοποιού Γιάννη Βόγλη που εξευτελίζει τον μύθο της ψευτοαντιστασιακής , Μελίνας Μερκούρη και δίνει στεγνά εκείνους που κονόμησαν επί Επταετίας

Κοινοποίηση:
voglis-giannis

Μια από τις μαρτυρίες που αποκαθηλώνει τα ψευδεπίγραφα “αντιστασιακά” νούμερα και τους καταχραστές της ιστορίας, είναι και αυτή του σπουδαίου ηθοποιού, Γιάννη Βόγλη, ο οποίος πριν πεθάνει έδωσε μια συνέντευξη στην εθνικιστική εφημερίδα «Η Μάχη» και έκανε τρομερές αποκαλύψεις, αφού πρώτα παραδέχτηκε πως: «Λεφτά έβγαλα με τη Χούντα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια». Και ο Βόγλης, δεν ήταν δεξιός…

…Να με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, παράδειγμα, ιδεολογικά ήμασταν αντίθετοι, με αγαπούσε όμως και τον αγαπούσα πάρα πολύ. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος μετά το 1967 όποτε τον έβλεπα στα γυρίσματα ή συναντιόμασταν έξω έλεγε συνέχεια: “Επιτέλους φύγανε οι κερατάδες και βρήκαμε την ησυχία μας”. Κερατάδες έλεγε όλους τους πολιτικούς. Αυτός μαζί με τον Γιάννη Γκιωνάκη ήτανε κάργα χουντικοί και οι δυο τους».

Στο έντυπο  ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, ένα πραγματικά σπάνιο αφιέρωμα, το οποίο κατακρημνίζει για μια φορά ακόμη τους αριστερούς φονιάδες του πολιτισμού.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 09 & 10-05-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ποιο το περιεργο και αξιολογο των πληροφοριών του σπουδαιου μας ηθοποιού; Διαχρονικα η ιστορία μας ως εθνος, βριθει αρνητικών παραδειγμάτων. Παραδειγματιζομαστε και συνεχιζουμε, λογικά…. Αμ’ δε…. Δυστυχώς, ειμαστε το εθνος με μνήμη χρυσόψαρου. Ο εφιαλτης και ο δημαρατος, ζουν και προκοβουν αναμεσα μας, ατιμώρητα. Καλο είναι να τα γνωριζουμε, να τα θυμόμαστε ομως, ειδικότερα οταν ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. Η πανεμορφη και ιστορικοτατη Ελλαδα μας, αξιζει πολυ καλυτερη τυχη απο αυτη της γυαλας γεματης θησαυρούς που κατοικουν γραφικά χρυσοψαρα…. Διοτι το μονο που προσελκυει ,είναι κλεφτρονια για τους θησαυρούς και ανηλεεις πεινασμένους να φανε τα χρυσοψαρα.

  2. γιατί η χούντα ήταν δεξιά? κομμουνιστές την απάρτιζαν μαζί με κεντρώους!!

    1. LARRY?ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ…θα μας τρελανεις; δηλαδή οι συνταγματαρχες ηταν κομμουνιστες; τους ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου στην ευέλπιδων επι μεταξα και τους επετρεπαν να διαβαζουν ριζοσπαστη μηπως;;;;

  3. Η Μελίνα έκανε καλές φίφες στην Γκεστάπο,ο δε θείος της είχε ένα ακροδεξιό ναζιστικό κόμμα και έκανε χρυσές δουλειές με τους ναζί,ναι ήταν πολύ αριστερή κι αυτή

  4. Ξαφνικα ολοι οι ηθοποιοι εγιναν αριστεροι…

  5. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ#ΛΟΥ, ΠΟ#ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

  6. Ωραίος αριστερός ήταν και ο Βόγλης. Με Αγγλίδα σύζυγο και λεφτά από δουλειές του ιδιωτικού τομέα.

    1. κι ο στρατηγος σαραφης του ελας το ιδιο έκανε συντροφε… Με Αγγλίδα δούκισσα σύζυγο και λεφτά από δουλειές του “ιδιωτικού τομέα”.

      1. Και ο Κούλης ωραίος δεξιός, με γυναίκα Πολωνοεβραία, ο δε Λαγός μάλλον υπερπατριώτης επειδή γ@μ@3! αλβανίδα. Να μην ξεχάσουμε και τον Ράλλη, απόγονο του δοσίλογου κατοχικού πρωθυπουργού, προέδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός το 1980-81. Άστο καλύτερα γιατί μεγαλύτερη βρωμιά από την τάχα δεξιά πατριωτική παράταξη δεν υπάρχει… απόγονοι των ταγματασφαλιτών και των μαυραγοριτών!

  7. Νταξει ο άνθρωπος ήταν κομμουνιστής όχι αριστερός.Το πίστευε αυτό που ήταν δεν το έπαιζε.Αληθινος κομμουνιστής.Ευτηχως που υπήρξαν κι αυτοί..

  8. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Comments are closed.