Η συγκινητική ανάρτηση της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους

Κοινοποίηση:
Georgina--620x400

Δέκα ημέρες μετά την απώλεια του γιου της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέθανε στη γέννα αλλά έζησε η δίδυμη αδερφή του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ρονάλντο αφού έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Άρσεναλ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνει στον ουρανό αφιερώνοντας το τέρμα στον γιο του που έφυγε τόσο πρόωρα. Ήταν το 100ο γκολ του στην Premier League και το πρώτο μετά από τον θάνατο του παιδιού του.

 

 

Η σοκαριστική ανακοίνωση
Στις 18 Απριλίου ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα είχαν ανακοινώσει την απώλεια του ενός από τα δίδυμα που κυοφορούσε η Ροντρίγκεζ και είχαν προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

“Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχαν γράψει από κοινού την ημέρα εκείνη ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: