Η στιγμή στην Μητρόπολη που ο Βορίδης έψαχνε τρύπα να κρυφτεί

Κοινοποίηση:
ascascasc

Ήταν η στιγμή που ο γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, κατά τον επικήδειο που εξεφώνησε για τον πατέρα του, αναφέρθηκε εκτενώς στον αγώνα του κατά της δικτατορίας.

Είπε συγκεκριμένα: «Σκληρότατες συγκρούσεις. Πάθη αβυσσαλέα. Και το αποτέλεσμα ήταν κάτι που δεν το θέλησε κανείς. Από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκες με σθένος και αναζήτησες τρόπο ανατροπής των πραξικοπηματιών. Οι προσπάθειές σου απέτυχαν. Όμως δεν ήθελες μένοντας στην Ελλάδα, να γίνεις η αιτία μιας νέας αιματοχυσίας. Πάντα πιστός στην παρακαταθήκη του πατέρα σου, δέχθηκες με σεβασμό την απόφαση του ελληνικού λαού»

Ο Μάκης Βορίδης, ξεροκατάπιε. Ο ίδιος υπήρξε θερμός υμνητής αλλά και γραμματέας της νεολαίας του κόμματος του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου, όταν αυτός βρισκόταν στη φυλακή. Έχοντας μάλιστα την απεριόριστη εκτίμηση της συζύγου του δικτάτορα.

Ο άνθρωπος λοιπόν που υποστήριζε με σθένος τον δικτάτορα ο οποίος εξεδίωξε τον βασιλιά από την Ελλάδα, πήγες σήμερα στην κηδεία του για να τον «τιμήσει». Τον είδε η ντροπή, και ντράπηκε.

Πηγή: newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. …mykonian κλασομπαρμπουνο κουνιουνται οι βαρκεs…

  2. Άντε πάλι με τον μαχαιροβγάλτη/τραβέλι. Τα μούτρα των ψηφοφόρων του θά ‘θελα να δώ…

  3. O Βορίδης κυνηγάει τον Κασιδιάρη, διότι τον μισεί!!! Τον μισεί γιατί ο Ηλίας έχει αυτοσεβασμό, αυτά που πιστεύει τα εννοεί και πληρώνει για τις ιδέες του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος, διότι απλούστατα δεν έχει καμιά ιδεολογία. ‘Η μάλλον έχει: ” ΄Ο,τι φάμε , ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κ……. του.

  4. Τωρα μας προεκυψε και βασιλοφρων ο ΕΠΕΝΙΤΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣτι σε τι αλλο θα μεταλαχθει αραγε

  5. Τα γομαρια σήκωσε την ουρά τους και φτυστα… πάλι γομαρια είναι.

  6. οΒοριδης ηταν γενικος γραμματεας στην ΕΠΕΝ του Παπαδοπουλου μετα τον μιχαλολιακο Τωρα διεγραψε το παρελθον του και κυνηγαει τον Κασιδιαρη Το παρελθον ομως ειναι κα]ταγεγραμμενο και οσο και να θελει να το διαγραψει υπαρχει

Comments are closed.