Η στιγμή που αλλοδαποί εισβάλλουν στο Ορμένιο Έβρου – ΌΛΟΙ τους άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
lathrometanastes

Πρόκειται για κανονική εισβολή μιας και μπήκαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος.

Για τα μάτια του κόσμου φαίνεται πως χτίζεται το νέο τείχος-φράχτης στον Έβρο, καθ’ως τόσο οι διακινητές όσο και οι αλλοδαποί γνωρίζουν τα «κατάλληλα σημεία» από τα οποία μπορούν ακόμα και μέρα μεσημέρι να περάσουν δίχως να τους εντοπίσει κανένας στρατός και καμία αστυνομία.

Έτσι έγινε και στο Ορμένιο Έβρου, όπου, όπως βλέπετε στο βίντεο που δημοσίευσε το evrosnews, αρκετοί αλλοδαποί στρατεύσιμης ηλικίας κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους του χωριού δίχως να υπολογίζουν τίποτα.

Κανείς δεν τους σταματά και αν τυχόν βρεθεί κάποια αρχή να τους μαζέψει, τότε θα είναι ήδη αργά καθώς υπό τις κατάλληλες οδηγίες αλληλέγγυων και ΜΚΟ θα αιτηθούν άσυλο ως «πρόσφυγες».

Αν είναι τυχεροί ίσως τους δοθεί κιόλας…το ελεύθερο να κυκλοφορούν όντας «αναγνωρισμένοι πρόσφυγες» σε χώρες της Ε.Ε. .

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και προσέξτε πόσο…φυσικά περπατούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το βαζετε το θεμα το ξαναβαζετε, αλλα το δικο μου το σχολιο εχθες, για τους λαθροεποικιστες της χωρας το….πνιξατε!!!!!!!!

  2. 50 έπί 5 παιδιά ο καθένας μας κάνουν 200 σε σε 5-6 χρόνια.
    Έτσι αναπληρώνεται ο πλυθησμός. Η παρένθεση σύριζα ξεκάρφωμα ήταν τελικά

    1. Η παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ξεπουλήσει την Μακεδονία χωρίς να χρεωθεί η πώληση στην ΝΔ και για να ανοίξει τις μεταναστευτικές ροές χωρίς φραγμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που ήθελε και διαλαλούσε η Ντόρα ενώ με την αθρόα λαθρομετανάστευση έφερε και λεφτά στην ΜΚΟ της αδερφής του Κούλη…

  3. Ο Κούλης και κάθε Κούλης εκλέγεται από μόνος του, δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; αν δεν πέσει ρόπαλο να τους διώξουμε με κλοτσιες δεν το κουνάνε. Ξανά θα βγεί ο Κούλης. Στις προηγούμενες εκλογές άτομο δικό μου που το είχαν τοποθετήσει στις κάλπες το έβαλαν να ψηφίσει 3 φορές με διαφορετικό όνομα υπέρ της Ν δημοκρατίας και εσείς περίμενε να τους τιμωρήσετε με την ψήφο σας. Ξυπνάτε, όλες η μεγάλες αλλαγές δυστυχώς παγκόσμια έχουν έρθει με αίμα και όχι με κλανιές από τους καναπέδες!

    1. α) Γιατί δέχτηκε να ψηφίσει;
      β) Γιατί δεν φώναξε την αστυνομία;

  4. ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΥΣΤ

  5. “υπό τις κατάλληλες οδηγίες αλληλέγγυων και ΜΚΟ”

  6. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    1. Οι υπόλοιποι Ελλάδα το λες να ψήφισε για να βγήκε ο Κούλης;;;;

  7. Τωρα δεν θα ασχολουμαστε με αυτα εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να κανουμε πρεπει να εμβολιαστουν μεχρι και τα σκουλήκια! γι αυτο θα σας παρακαλούσαμε να μην μας σκοτιζεται με ασημαντα γεγονοτα
    Ευχαριστω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Comments are closed.