Η σπιταρόνα που αγόρασε «κοψοχρονιά» η Καϊλή στο Ψυχικό “κόβει” την ανάσα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
καταρ

«Κόβει» την ανάσα η υπερπολυτελής μεζονέτα της Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συνελήφθη και κρατείται από τις Βελγικές Αρχές για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Qatargate, είχε αγοράσει μια πολυτελή μεζονέτα στο Ψυχικό το 2019. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικής εκπομπής, είχε δηλώσει ότι αγόρασε τη μεζονέτα των 169 τετραγωνικών μέτρων 260.000 ευρώ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο και τέταρτο όροφο, ενώ έχει και ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι. Η Καϊλή χρησιμοποιούσε ως γραφείο τον 4ο όροφο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, μέχρι και λίγο προτού αποκαλυφθεί η εμπλοκή της στο σκάνδαλο, στο σπίτι έμενε η μητέρα της.

ΜΕΖ1

Σύμφωνα με την εκπομπή, όσοι γείτονες της Καϊλή έμαθαν το ποσό που η ίδια δήλωσε ότι αγόρασε το σπίτι, χαμογέλασαν ειρωνικά. Από πλευράς του ο Πάρης Ριγόπουλος, σύμβουλος ακινήτων δήλωσε στην εκπομπή ότι η αντικειμενική αξία της μεζονέτας υπολογίζεται στα 659.000 ευρώ, ενώ η εμπορική της αξία φτάνει τα 850 με 900.000 ευρώ.

Στο Πόθεν Έσχες της η Καϊλή, έχει δηλώσει ότι αγόρασε τη μεζονέτα μετά από πώληση ενός άλλου διαμερίσματος στην Άνοιξη, συγκεκριμένα μιας μονοκατοικίας 250 τετραγωνικών μέτρων την οποία είχε αγοράσει 291.000 ευρώ και μετά από 9 χρόνια την πούλησε για 340.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Ρηγόπουλος ανέφερε στην εκπομπή ότι είχε συναντήσει τη μητέρα της Καϊλή όταν εκείνη έψαχνε σπίτι στην περιοχή και διέθετε 350 με 360 χιλιάδες ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει μεζονέτα στο Ψυχικό με 260000 χιλ ευρώ;;;;;;Στη Λούτσα μπορεί ,αλλά αυτή δεν είναι περιοχή να κατοικίσει μια τσ………..λα όταν το μαγαζί της δουλεύει για χοντρά πορτοφόλια. Κρίμα που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αλωνίζουν οι κάθε λογής απατεώνες. Δέσμευση περιουσίας και απόδοση στο κράτος. Βέβαια το κράτος το διοιικούν επίσης απατεώνες οπότε πάλι στα δικά τους πορτοφόλια θα καταλήξουν. Ο μόνος που δεν έκλεψε ήταν ο Γεώργιος Π…………. αλλά δεν σας άρεσε.Θέλατε δημοκρατία του κ…..λου. Πάρτε την και μην διαμαρτύρεστε. Αν πάλι μετανιώσατε και θέλετε να αλλάξει αυτή η κατάσταση ψηφίστε ανάλογα.

  2. Όταν περάσει η μπόρα σιγά σιγά και χωρίς δημοσιότητα θα ρυθμίσουν το θέμα της οι εδώ ειδικοί πολιτικοί άρχοντες σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους γιατί σίγουρα αν αρχίσει και μιλάει θα πάρει και άλλους μαζί της. Ξέρουν αυτοί όλα στην ώρα τους. Σιγά, κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.

  3. κανονικά όλα τα ακίνητα και οι ΜΚΟ να περιέλθουν στο δημόσιο και να διατεθουν τα χρηματα στους φτωχους. Άντε με τα λαμόγια που εχουμε μπλέξει

  4. Οποιος ζηταει τα πολλα χανει και τα λιγα
    Απο τα παλατια στη φυλακη
    ου συνοδευει η δοξα ,ουτε ο πλουτος

  5. Το ξύπνιο το πουλί από τον Βέλγο εισαγγελέα πιάνεται. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. Εχει γίνει δακτυλοδεικνούμενη και η καρριέρα της πάππαλα. Μόνο ένα επάγγελμα μπορεί να ασκήσει στο Κατάρ, αλλά μέχρι να βγεί από την φυλακή ούτε αυτό.

  6. Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ …. Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ …ΠΟΣΟ

Comments are closed.