Η σαγηνευτική Κινέζα Φανγκ Φανγκ που μάγευε πολιτικούς και έπαιρνε απόρρητα κρατικά μυστικά

Κοινοποίηση:
γφγφγφ

Το ταλέντο της να σαγηνεύει τους άνδρες για να τους ρίξει στο κρεβάτι και να τους αποσπάσει κρατικά μυστικά, χωρίς καν να το καταλάβουν, ίσως θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτό της θρυλικής… Μάτα Χάρι!

Ώσπου να την πάρει χαμπάρι το FBI, η Κινέζα Φανγκ Φανγκ είχε ήδη κάνει σεξ με δημάρχους και είχε… διπλαρώσει ένα από τα πιο νεαρά μέλη του Κογκρέσου, σύμφωνα με την ερευνητική ιστοσελίδα Axios. Η Φανγκ Φανγκ, που στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσε το όνομα Κριστίν Φανγκ, άρχισε την κατασκοπευτική δράση της στην Καλιφόρνια το 2011. Η τακτική της έμοιαζε εντυπωσιακά με εκείνη της διάσημης Ολλανδέζας κατασκόπου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Έως το 2015 είχε ρίξει στο κρεβάτι της δύο δημάρχους πόλεων «των μεσοδυτικών πολιτειών» που συναντούσε στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, όπου διέμενε. Τις απόρρητες πληροφορίες που αποσπούσε, τις έστελνε κατευθείαν στο κινεζικό υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας.

Σαγήνευσε και βουλευτή των Δημοκρατικών
Η Φανγκ Φανγκ, υπό τις οδηγίες των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών, των οποίων ήταν μέλος, έριξε τα δίχτυα της και στον 40χρονο, σήμερα, βουλευτή των Δημοκρατικών Έρικ Σουόλγουελ. Προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς κοντά του, συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του και στη συγκέντρωση χρημάτων.

Ωστόσο το 2015 αναγκάστηκε να το σκάσει από τις ΗΠΑ, όταν έμαθε ότι το FBI, παρακολουθώντας έναν άλλο κατάσκοπο, έπεσε κατά τύχη πάνω της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: