Η σέξι μεσίτρια που έχει τρελάνει το Instagram!

Κοινοποίηση:
amanda_lynn

Το Sports Illustrated αναγνώρισε κάποτε την αστείρευτη θυληκότητα της, δίνοντας της τον τίτλο της “Lovely Lady of the Day”, ενώ το περιοδικό FHM αναγνώρισε επίσης την “topless” τελειότητα της.

Ο λόγος για την Amanda Lynn, την ξανθιά καλλονή που έχει συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια οπαδούς στο λογαριασμός της στο Instagram, καθώς διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες επιδεικνύει ανεβάζοντας φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία.

Η 32χρονη καλλονή κατάγεται από την Φλόριντα και αυτή την στιγμή δηλώνει Real Estate Professional, ωστόσο, παλαιότερα υπήρχαν φήμες και για άλλες επαγγελματικές της δραστηριότητες, οι οποίες λάμβαναν χώρα σε κοσμικούς προορισμούς της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

Απολαύστε την!

lynn D_t4k8cXoAAGG6Q channels4_profile amanda_lynn misslhommedieu-62 misslhommedieu-17 misslhommedieu-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ…..ΤΑΧΑ ΗΘΙΚΟΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  2. Γυναικαρα American Beauty! Πολύ καλύτερη απο τα μπάζα του Ελλαδισταν στυλ Τουνη.

  3. …μεσίτριες τις λέτε εσείς στο χωριό σας; γιατί στο δικό μου τις λένε αλλιώς….

  4. “ωστόσο, παλαιότερα υπήρχαν φήμες και για άλλες επαγγελματικές της δραστηριότητες, οι οποίες λάμβαναν χώρα σε κοσμικούς προορισμούς της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.”.. ΔΗΛΑΔΗ?? ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΑΜΑΝΤΑ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ…..

Comments are closed.