Η “πεθερά” Μαρέβα Γκραμπόβσκι στις εξέδρες του US Open για να καμαρώσει τη “νύφη” Μαρία Σάκκαρη (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
mareva

Η Δάφνη Μητσοτάκη αναχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος για την Αμερική προκειμένου για να ενταχθεί στο  Πανεπιστήμιο που θα φοιτήσει. Ο Κυριάκος γύρισε, η Μαρέβα έμεινε!

Και μάλιστα η Μαρέβα Γκραμπόβσκι βρήκε την ευκαιρία να πεταχτεί μέχρι τη Νέα Υόρκη και τα κορτ του US Open, προκειμένου να παρακολουθήσει τη “νύφη” Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με την Κβίτοβα, την οποία και κέρδισε, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης.

Η σύζυγός και η κόρη του πρωθυπουργού, βρέθηκαν στο γήπεδο παρέα με τη μητέρα και την αδερφή της τενίστριας, Αγγελική Κανελοπούλου και Αμάντα.

mareva

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ξενόφερτη Γκραμποφσκι με την παρέα της μια χαρά περνάει,ταξίδια αναψυχής, βόλτες, διασκέδαση, και η χώρα στο έλεος της. Μετανάστες, κόσμος χάνει τις δουλείες του και οι άνθρωποι στην Εύβοια δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι, έτσι κατάντησαν την κατακαημένη Ελλάδα. Το Μιτσοτακεικο Μπίζνα, κομπίνες, ΜΚΟ, όμως λίγα είναι τα ψωμιά τους νύχτα θα φύγουν. Τους φτύνουμε και νομίζουν οτι βρέχει τόσο ξεφτίλες.

  2. ελα κοριτσι μου στο Ελλαδισταν να συμπαρασταθεις στον αγαπημενο σου Κουλη
    την εχεις κανει με μικρα πηδηματακια και υποφερει

  3. συμπάσχει και αγωνιά για τον μέσο Έλληνα…! κάντε την ενα άγαλμα!

  4. Η Ελλάδα καίγεται καί η Οβριά χτενίζει τό νινί της
    Γιάννης Λάκων

  5. ολα τα σκ@τα μαζεμενα
    το ενα ζωο, γιατι δε φοραει φιμωτρο?

Comments are closed.