Η παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων καλά κρατεί! Προπονητής εθνικής Δανίας: “Περίμενα ότι η UEFA θα έκανε ό,τι και η ΔΟΕ, η φούσκα θα ήταν το σωστό μέτρο”

Κοινοποίηση:
hjumland

Ο προπονητής της εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2020, τάχθηκε κατά στην πολιτική της UEFA να μην εμβολιάσει τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων με ευθύνη της, όπως έκανε η ΔΟΕ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο “φούσκας”.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Σουηδία και η Ισπανία έχουν ανακοινώσει δύο κρούσματα κορονοϊού, οι οποίες μάλιστα παίζουν στον πέμπτο όμιλο, μαζί με Πολωνία και Σλοβακία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάσπερ Χιούμλαντ στη συνέντευξη τύπου: “Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει σε εμβολιασμό των ομάδων υψηλού κινδύνου. Κανείς δεν θέλει ένα εμβόλιο, από κάποιον άλλο που το έχει περισσότερο ανάγκη, αλλά δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Περίμενα ότι η UEFA θα έκανε το ίδιο που έκανε η ΔΟΕ με τους Αγώνες του Τόκιο”.
Έπειτα αναφέρθηκε στα κρούσματα κορονοϊού σε Ισπανία και Σουηδία αλλά και το πλάνο της φούσκας: “Φοβάμαι ότι όλο αυτό θα γίνει ακόμη χειρότερο. Ανησυχώ για τους Σουηδούς και τους Ισπανούς και το κατά πόσο θα έχουν κι άλλα κρούσματα. Θα είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλουμε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου οι καλύτεροι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αγωνιστούν στις Εθνικές τους”.

“Όλο αυτό δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η συγκεκριμένη κατάσταση και πως βεβαίως η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μία επιλογή φούσκας με απομόνωση των ομάδων χωρίς επαφές με τρίτους, θα ήταν το πιο σωστό μέτρο για το EURO”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.