Η οικογένεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αναζητήσει τους υπεύθυνους!

Κοινοποίηση:
podosferistis-pethane

Δύο ολόκληρα χρόνια υγειονομικών εκβιασμών προς τον Ελληνικό πληθυσμό με αντάλλαγμα την ελευθερία του, ήταν αρκετά ώστε να καταφέρουν να επιβάλλουν την πολυπόθητη ατζέντα τους, η οποία αφορά τη μείωση πληθυσμού, ώστε να διευκολυνθεί η εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που χρόνια τώρα ονειρεύονται και μεθοδεύουν οι σκοτεινές δυνάμεις που απαρτίζονται από τη γνωστή ελίτ των εκλεκτών οικογενειών.

Εάν για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι είμαστε γραφικοί και συνωμοσιολόγοι, σας προτρέπω να δείτε τί έλεγε ο ΓΑΠ όντας Πρωθυπουργός της Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχετικά με την Παγκοσμιοποίηση: We need Global Government and we need it fast… (ήταν τα λόγια του επακριβώς)
https://youtu.be/lBln-RklD8k
https://youtu.be/L9eF-F6RNkU

Γιατί την θέλουν γρήγορα άραγε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση; Φοβούνται μήπως με κάποιο τρόπο ανατραπεί το σχέδιό τους;

Στα μετόπισθεν τώρα, αφού είδαμε όλα αυτά τα οποία συνέβησαν σε βάρος μας (ας μη τα ξαναναλύσουμε), βιώνουμε με μεγάλη μας πίκρα τα αποτελέσματα αυτών των ναζιστικών μέτρων του υγειονομικού Απαρτχάιντ που ξεπέρασαν σε καταπίεση κάθε άλλη προηγούμενη συγκυρία.
Με μεγάλη πίκρα παρατηρούμε να ξεκληρίζεται η Ελληνική Κοινωνία. Νέοι, ο ένας πίσω από τον άλλον αποδημούν εις Κύριον, σαφέστατα από μη φυσιολογικά αιτία, όπως εγκεφαλικά και καρδιακές προσβολές, κάτι δηλαδή το παράλογο και παντελώς ασυνήθιστο με βάση πάντα τις ηλικίες τους, αλλά και τη σύγκριση της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου των υγειονομικών επιβολών με όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Να τονίσουμε επίσης ότι ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες στο γνωστό γονιδιακό μεταλλαξιογόνο σκεύασμα, το οποίο δήθεν θα καταπολεμούσε την τεχνητή Πανδημία του γνωστού Κινεζοϊού. Γιατί άραγε;

Τελευταίο νεαρό θύμα και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να μην υπάρξουν άλλα τέτοια περιστατικά, ήταν ο εικοσάχρονος ποδοσφαιριστής από το Μαυρομάτι Καρδίτσας, το χωριό του Αρχιστράτηγου Καραϊσκάκη.

Πεποίθησή μας ως Πατριωτικός Σύλλογος που αγωνίζεται για το ορθόν και το δίκαιον είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για να συμβεί, πρώτα από όλα για την τιμή και την μνήμη του αγουροθάνατου εικοσάχρονου, θα πρέπει να επιμείνει η οικογένειά του στην αναζήτηση της αλήθειας μέσα από όλες τις νόμιμες διαδικασίες που της δίνεται το δικαίωμα να ασκήσει. Οφείλει η οικογένεια να πράξει τα προβλεπόμενα και να μην αναπαυθεί στο κάθε ατεκμηρίωτο πόρισμα που θα σκαρφιστεί ο οποιοσδήποτε ειδικός αναλάβει να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον απροσδόκητο θάνατο.

Ευχόμαστε συλλογικά συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλόν παράδεισο στο αδικοχαμένο παλληκάρι, που εξαπατήθηκε όπως όλα δείχνουν από τους τηλεειδικούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που μοίραζαν GigaBytes και κουπόνια κινηματογράφου ως κίνητρο. Ωστόσο δεν θα παραλείψουμε το γεγονός ότι πλέον αυτομουντζώνονται δημοσίως και προσπαθούν με πονηρό τρόπο να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Ο Ελληνικός λαός όμως δεν ξέχνα.

σπυρος 1

Σπύρος Ανδριώτης: Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Λάρισας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: