Η ξεκαρδιστική στιγμή που σκίουρος προσποιείται τον πεθαμένο για να τραβήξει τη προσοχή του ιδιοκτήτη του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Ένας ιπτάμενος σκίουρος αξίζει Όσκαρ! Ένα βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον ιπτάμενο σκίουρο να προσποιείται πως είναι πεθαμένος – και μάλιστα δημιουργεί … σκηνή εγκλήματος χρησιμοποιώντας μια σκούπα.

Το viral κλιπ, που γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη, δείχνει κάθε στάδιο του… δράματος του τρωκτικού καθώς στήνει τον δικό του θάνατο. Αρχικά το τρωκτικό εντοπίζει το… όπλο του εγκλήματος, δηλαδή μια σκούπα και τη σπρώχνει για να πέσει στο πάτωμα.

Αφού είδε όμως ότι η σκούπα δεν έπεσε στο έδαφος με τρόπο που θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή, το τρωκτικό άλλαξε τακτική και μπήκε κάτω από το κοντάρι της σκούπας και μετά από μεγάλη προσπάθεια, βρήκε τελικά την κατάλληλη θέση που θα ήταν πιο πειστική για τον θάνατό του, μεταδίδει η Daily Mail.

Το επόμενο βήμα του ήταν να ανοίξει τα χέρια του και να παραμένει ακίνητος για αρκετή ώρα περιμένοντας να τον εντοπίσει ο ιδιοκτήτης του. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιες στιγμές, που ο σκίουρος ψάχνει να δει εάν κάποιος έχει προσέξει την ταλαντούχα προσπάθειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τρομερό! Τελείως γραμμένο τον έχουν τον σκίουρο. Τόση ώρα και δεν πήγαν να δουν τι κάνει. Σίγουρα είναι πιο έξυπνος από αυτούς.

Comments are closed.