Η νέα τάση στο σεξ που σοκάρει και φέρνει ηδονή

Κοινοποίηση:
hands-sex

Βρίσκεσαι στη μέση της νύχτας. Οι πόρτες και τα παράθυρα ασφαλή. Δεν έχεις να φοβάσαι για τίποτα ενώ οι σκέψεις για «τέρατα» στην ντουλάπα δεν σ’ ακολουθούν στην ενήλικη ζωή σου. Ξαφνικά ακούγεται ένας τρομακτικός θόρυβος. Ανοίγεις το φως και βλέπεις μπροστά σου μία γυμνή γυναίκα  με μία μάσκα Pennywise να σου χαμογελάει σαρκαστικά και να μην υπάρχει τρόπος διαφυγής. Πλέον της ανήκεις και θα κάνεις ό,τι σου ζητήσει.

Για πολλούς αυτό το σενάριο μπορεί να αποτελεί εφιάλτη (οι μνήμες από την 19χρονη που βάφτηκε κλόουν και μαχαίρωσε τον εραστή της πέντε φορές είναι ακόμα νωπές) αλλά για ορισμένους αυτό το «παιχνίδι φόβου» είναι ιδιαίτερα διεγερτικό. Τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Pornhub έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτήν την άποψη. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος είδε μία αύξηση 213% στις αναζητήσεις που σχετίζονται με τους κλόουν και μάλιστα οι γυναίκες φέρεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό το παιχνίδι με τους κλόουν καθώς ξεπερνούν τους άντρες κατά ένα ποσοστό 33%.

Είναι η επιτυχία του Joker με την Harley Quinn που έφερε στην συνείδηση αρκετών ανθρώπων αυτή η νέα σεξουαλική φαντασίωση; Ή μήπως ο φόβος πάντα λειτουργεί ως διεγερτικό και εκτοξεύει την λίμπιντο και την ανδρεναλίνη;

Ο Melvoin-Berg σεξολόγος, ψυχολόγος και ειδικός στα θέματα φετίχ μιλώντας στο αμερικανικό Playboy, τόνισε: «Ο φόβος και το άγνωστο πάντα προκαλεί και διεγείρει. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θέλουν να υποτάσσονται στο σεξουαλικό σκέλος και να ρισκάρουν. Αυτός ο συνδυασμός τούς οδηγεί στην έκσταση. Όταν προσπάθησα να βοηθήσω ορισμένους ανθρώπους να ξεπεράσουν τον φόβο τους, συνειδητοποίησα κάτι αξιοπερίεργο. Τους έντυσα και τους έβαψα ως κλόουν και μετά τους πήγα σ’ έναν καθρέπτη ώστε να δουν τον εαυτό τους και να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο creepy. Και τελικά συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι υποτακτικοί απογοητεύτηκαν μόλις ανακάλυψαν την αλήθεια γιατί προτιμούσαν να ζουν μέσα στο φόβο τους».

Η εμπορική εκμετάλλευση της επιθυμίας και του φόβου

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η επιθυμία και ο φόβος δεν θα μπορούσε παρά ν’ ανοίξει ένα νέο μέτωπο στην σεξουαλικότητα και την εκμετάλλευση αυτής. Η Miss Quinn το βλέπει ως έναν βιώσιμο τρόπο και ευκαιρία να αποκτήσει ένα έξτρα εισόδημα. Μεταμορφώνεται σε κλόουν κι αναλόγως τις ανάγκες του πελάτη αναλαμβάνει έναν συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είναι απαραίτητο πως όλο αυτό θα καταλήξει σε συνουσία αλλά σημασία έχει να καταφέρει να ιντριγκάρει και να φοβίσει τον πελάτη που πολλές φορές είναι «γυναίκα» (σ.σ. δικαίωση του Pornhub. Εξάλλου οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα). Κι αν για την Miss Quinn όλο αυτό είναι απλά ένα φετίχ που γεμίσει το πορτοφόλι της, για τον κλόουν του Los Angeles «Richie The Barber» είναι ολόκληρος τρόπος ζωής.

Ζούμε την αναγέννηση της «coulrophilia» ή πάντα ο φόβος θα αποτελεί το απόλυτο διεγερτικό για κάποιους κι απλά θα ψάχνουν την απόλυτη αφορμή;
Όταν σε ηλικία 5 ετών επισκέφτηκε ένα τσίρκο για πρώτη φορά ως παιδί, κατάλαβε πως ήθελε να γίνει κλόουν όταν μεγαλώσει. Και το έκανε πραγματικότητα. Χτύπησε τατουάζ σε όλο το πρόσωπό του, διαίρεσε την γλώσσα του, έβαλε εμφυτεύματα στα φρύδια του και πλέον κάνει βόλτες με την μοτοσυκλέτα του στους δρόμους του L.A., ρίχνει κομφετί και το πιο σημαντικό προσφέρει στους ανθρώπους του χαμόγελο. Αυτή η μεταμόρφωσή του τον εκτόξευσε τόσο οικονομικά όσο και σεξουαλικά. Εκτός από το barberάδικο του που δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες οι οποίες του αποκαλύπτουν τις πιο κρυφές τους φαντασιώσεις και του ζητούν να τις κάνει πραγματικότητα.

Εν κατακλείδι το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής: Ζούμε την αναγέννηση της «coulrophilia» (σ.σ. ο ορισμός της σεξουαλικής φαντασίωσης με κλόουν) ή πάντα ο φόβος θα αποτελεί το απόλυτο διεγερτικό για κάποιους κι απλά θα ψάχνουν την απόλυτη αφορμή; Λίγο πριν το Halloween, μάλλον θα συγκλίνουμε προς το δεύτερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: