Η νέα σειρά του Netflix που κανείς δεν αντέχει να δει μέχρι το τέλος – Η αληθινή ιστορία ενός serial killer

Κοινοποίηση:
JY

Η νέα σειρά του Netflix, Monster: The Jeffrey Dahmer Story φαίνεται να αφήνει… τραύματα σε όσους την παρακολουθούν ή μάλλον, σε όσους καταφέρνουν να την ολοκληρώσουν, αφού καταφέρνει να δημιουργεί βαριά αισθήματα τρόμου στο κοινό της!

Η αληθινή αστυνομική σειρά του Netflix κάνει μια αναδρομή στη ζωή ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, τον οποίο υποδύεται ο σταρ του American Horror Story, Evan Peters.

Ποιο ήταν το «τέρας του Μιλγουόκι»;

Ο Ντάμερ καταδικάστηκε για τη βάναυση δολοφονία 17 θυμάτων συνολικά, όλα άντρες, μεταξύ των ετών 1978 και 1991. Μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία, φυλακίστηκε τελικά το 1992.

Λειτουργούσε στην πόλη Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, με τα μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίζουν ως το «τέρας του Μιλγουόκι».

Τελικά πιάστηκε όταν ένα θύμα του κατάφερε να δραπετεύσει από την αιχμαλωσία και να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς. Μόλις μπήκε στη φυλακή, ο Ντάμερ πέθανε σε ηλικία 34 ετών, αφού ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από άλλον κρατούμενο.

Η σειρά δέκα επεισοδίων αφηγείται τις ζωές των θυμάτων που επηρεάστηκαν από τον συστημικό ρατσισμό και τις θεσμικές αποτυχίες της αστυνομίας, και που επέτρεψαν στον Ντάμερ να συνεχίσει το φονικό του… «ξεφάντωμα» από το 1978 έως το 1991.

Επικεντρώνεται επίσης σε λάθη που έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις του Ουισκόνσιν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού τους, και έχει επαινεθεί από τους θεατές επειδή δεν κάνει καθόλου γοητευτικό τον κατά συρροή δολοφόνο.

«Αν κάποιος πιστεύει ότι η σειρά Ντάμερ δημιουργήθηκε για να δοξάσει έναν άλλο κατά συρροή δολοφόνο, σίγουρα δεν το κάνει. Με άφησε με δάκρυα στα μάτια και με είχε αρρωστήσει το στομάχι μου και 100% τον «ζωγραφίζει» σαν το τέρας που ήταν», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: