Η μπούρδα που έγραψε για τον μεγάλο Γιάννη Πάριο ο άντρας της Κεφαλογιάννη. Βαθμολογήστε το για να μην νομίζετε ότι είμαστε κακοί – Δεν αξίζουν σε γίγαντες τέτοια τραγουδάκια της πλάκας (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
parios2

Ο Γιάννης Πάριος ετοιμάζεται για τη μεγάλη του συναυλία στο Φάληρο, ωστόσο κάνει την επανεμφάνισή του με νέο τραγούδι. Το οποίο γράφτηκε για το σίριαλ “Βραχιόλι της φωτιάς”.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη Πάριο και το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα. Οι τρεις τους βρίσκονται στο στούντιο, ηχογραφώντας το νέο τραγούδι του επιτυχημένου τραγουδιστή, το οποίο έχει γράψει ο Μίνωας Μάτσας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στη λεζάντα: «Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία!».

Τέτοια τραγουδάκια όμως, δεν αξίζουν στους γίγαντες της μουσικής! Βάλτε τη δική σας βαθμολογία

parios-olga

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ενα πραγματικα ασημαντο κατασκευασμα τοσο απο στιχο αλλα περισσοτερο απο μουσικηΚαλα κανενας δεν καταλαβε το τιποτα που ειναι Αλλα παντου το μεσο και τα συμφεροντα

  2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΙΟΣ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ. “ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ” ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ!

    1. το “τρελο φορτηγο” θα σου πουν, και τα “νησιωτικα”

    2. H Ζωή περνά και χάνεται Κινέζικο σκουπίδι…..

Comments are closed.