Η μικρή Μαρία από το “Νησί”, μεγάλωσε, ερωτεύτηκε και μας συστήνει τον έρωτά της

Κοινοποίηση:
tromaktiko27996

H Αναστασία Τσιλιμπίου μάς εντυπώθηκε στο μυαλό από το ρόλο της στην αριστουργηματική σειρά
“Νησί”, εκεί όπου υποδυόταν την κόρη της Ελένης Λέχου.

 

Η όμορφη μικρούλα, όπως ήταν επόμενο, μεγάλωσε, ομόρφυνε -ακόμα περισσότερο- και εδώ και λίγους μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επίσης κούκλο Αλέξανδρο Ιβο, ο οποίος είναι tech expert και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε κυκλαδίτικο νησί, όπου απόλαυσε τις διακοπές του κι εκεί γιόρτασε -τη Δευτέρα- και τα 25α γενέθλια του γοητευτικού νεαρού.

Με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη, η ηθοποιός ευχήθηκε στον αγαπημένο της: «Είναι η απόλυτη έμπνευσή μου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναμη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλειά σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόμενος και η καλύτερη παρέα… Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε.

Ο Αλέξανδρος Ιβο είναι μόλις 25 χρόνων, co-founder και CEO ενός κοινωνικού δικτύου με κύριο γνώμονα τον ήχο, ηθοποιός, παραγωγός, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας επιτυχημένος travel blogger, καθώς διαθέτει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς με εικόνες από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη. Μέχρι σήμερα έχει περιηγηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, με αρκετές από αυτές να αποτελούν και τα πρώτα του βήματα στο επιχειρείν.

Ο Αλέξανδρος Ίβο, γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Κροάτη, με τη ζωή του μοιρασμένη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική. Δηλώνει ερωτευμένος με την καινοτομία και την τεχνολογία που συχνά αποτελεί και πρόδρομό της! Ο Αλέξανδρος είναι επίσης δημόσιος ομιλητής και ένας aspiring influencer που μοιράζεται τα μαθήματα ζωής του σε startups, κοινωνικά δίκτυα, mobile apps και artificial intelligence.

tromaktiko28005

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: