Η μαρτυρία κοπέλας που συγκλονίζει: “Ο Θεός δεν έχει οικονομικές κρίσεις”

Κοινοποίηση:
supermarket

Η μαρτυρία μιας χριστιανης της οποίας η οικογένεια δεν ζούσε στη φτώχεια, αλλά λόγω της κρίσης συνέβη ότι ο μισθός καθυστέρησε και δεν δόθηκε εγκαίρως.

Δεν υπήρχαν χρήματα και εξαντλήθηκαν τα προϊόντα στο σπίτι. Αύριο δεν θα υπάρχει τίποτα για τη διατροφή των παιδιών και άρχισε να προσεύχεται στον Κύριο: “Κύριε, τι να κάνω; Τι να κάνω σε αυτή την κατάσταση; Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο.

” Κατά τη διάρκεια της προσευχής, ο Κύριος της έδωσε μια τέτοια αποκάλυψη: πηγαίνετε σε ένα τέτοιο κατάστημα, πάρτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε και σταματήστε στο έβδομο ταμείο. Κατάλαβε ότι η σκέψη δεν ήταν δική της. Έμοιαζε σαν μια εσωτερική πληροφορία.

Με πίστη, η αδελφή πήγε στο επιλεγμένο κατάστημα, πήρε μόνο τα απαραίτητα προϊόντα (όχι περισσότερο). Έφτασε κοντά στο έβδομο ταμείο όπως λέγεται, και περίμενε να δει – τι θα γίνει. Ο Θεός την πληροφορησε κάτι , αλλά δεν θα πετάξει χρήματα από τον ουρανό … Αξίζει να κοιτάξουμε: θα εμφανιστεί κάποιος από γνωστούς ή πιστούς φίλος ; Αλλά η ουρά κινείται, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος μπροστά και κανείς δεν είναι ακόμα ορατός.

Όταν και ο άνδρας πριν από αυτήν τελείωσε τα ψώνια του και η σειρά της ήρθε, ο ταμίας έβαλε ένα στοπ στο μπροστά από το ταμείο και είπε: “Τεχνικο πρόβλημα “.

Η αδελφή στέκεται στην πρώτη γραμμή και σκέφτεται: “Ευχαριστώ τον Θεό για ένα τεχνικό πρόβλημα . Ίσως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάποιος κάτι να κάνει. ” Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε.

Και ξαφνικά, μέσω ενός ηχείου, ακούει μια τέτοια ανακοίνωση: «Σήμερα το σούπερ μάρκετ μας είναι δέκα ετών. Προς τιμήν αυτού του γεγονότος διεξάγουμε μια δωρεάν : οποίος είναι ο πρώτος στην έβδομη ταμειακή μηχανή, δέχεται όλο το σύνολο των προϊόντων δωρεάν! “.

yiorgosthalassis.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να καταλάβουν πώς ενεργεί ο Θεός .Εμείς είμαστε άνθρωποι απλοί και δε σκεφτόμαστε πάντα για το κάθε τι που κάνουμε.Γι αυτό και κάνουμε πολλά λάθη.Εκεινος όμως ξέρει πάντα τι κάνει και γιατί και πάντα με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

  2. Ολοι οι εγκληματιες λιγο πριν ψοφολογησουν μετανοουν. Αν εχουν βιασει η σκοτωσει το παιδι μου δεν με ενδιαφερει αν μετα μετανοησαν σε αντιθεση με τον αυτοχειρα που δεν ενοχλει κανεναν. Αλλα κυριως αυτοι που τελουν τα “μυστηρια” στην αμαρτια καθονται πρωτο τραπεζι…..

    1. Εάν Ό Κύριος ζήτησε από τόν Κύριο νά συγχωρήσει εκείνους τούς ανθρώπους , διότι “δέν γνωρίζουν τί πράττουν” , καί σκοτώναν Αυτόν , Τόν Ίδιο , πού Είναι Θεός , τότε εγώ ποιός είμαι πού δέν θά τούς συγχωρήσω ; “οὐκ ἔστι δοῦλος μείζων τοῦ κυρίου αὐτοῦ”…

    2. Οι γενικεύσεις οδηγούν σχεδόν πάντα σέ λάθος εκτιμήσεις. Υπάρχουν καί οι μέν καί οι δέ. Μέ τήν ιστορία τού κορωνοϊού, σιγά – σιγά εμφανίζονται οι διαφορές.

  3. Γι’ αυτό, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ!!!
    Ούτε κηδεία ούτε μνημόσυνα κάνει η Εκκλησία στούς αυτόχειρες, ούτε τό όνομά τους μνημονεύεται στήν Θ. Λειτουργία.
    Η απελπισία είναι βαρύτατο αμάρτημα, άρνηση τής βοήθειας τού Θεού.

    1. Δεν κάνει κηδείες και μνημόσυνα σε αυτόχειρες, κάνει όμως σε εγκληματίες και απατεώνες, ακόμη και σε βιαστές. Α ρε υποκρισία που υπάρχει!!

      1. Ναί καί ό πρώτος κάτοικος τού Παραδείσου ήταν τέτοιος , σάν κι αυτούς πού λές . Ή λέξη κλειδί εδώ είναι : ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ , είτε ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ Τόν Χριστό καί τήν Εκκλησία . Όποιος αφαιρεί τήν ζωή του , ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στόν άνθρωπο , τότε “πετάει στά μούτρα” Τού Θεού καί τής Εκκλησίας Του αυτό τό δώρο ! Εσυ , εάν έκανες σέ κάποιον ένα δώρο , τό καλλίτερο πού θά μπορούσες νά κάνεις στή ζωή σου σέ άνθρωπο κατά τήν άποψή σου καί αυτός γύριζε καί στό πετούσε στά μούτρα , ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ;;;

      2. Οι εγκληματίες, οι απατεώνες καί οι βιαστές, υπάρχει τό ενδεχόμενο νά ζήτησαν συγχώρεση πρίν πεθάνουν καί νά μήν τό ξέρουμε.
        Ο αυτόχειρας, δέν προλαβαίνει νά ζητήση συγχώρεση.
        Εμπάθεια καί λογική πάνε χώρια, γι’ αυτό μήν κρίνεις μέ εμπάθεια, θά καταλήξης σέ λανθασμένα συμπεράσματα.

      3. Η ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ φιλε .εγω εχασα δυστηχως 8 ΑΤΟΜΑ [ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ]ΑΠΟ
        ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.Η ΓΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ανηκει στον ΘΕΟ δεν θα σε ρωτησει Ο ΘΕΟΣ ουτε εσενα ουτε εμενα τι
        θα κανει.δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ και τους εγκληματιες και τους δολοφονους
        ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και δεν ξανααμαρτησουν.ΕΣΥ ΤΟΥΣ δικους σου ΤΟΥΣ
        ΑΓΑΠΑΣ??ΜΙΑ λεξη μας λενε και ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ..

  4. Και μετά από αυτό το ευτυχές περιστατικό, ο θεός χάρισε απλόχερα το δώρο της λαυχαιμίας σε κάποιο βρέφος, γιατί πάνω απ’ όλα, τα πάντα είναι μέρος του σχεδίου του, της θείας πρόνοιας.

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΩΣ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ κ.α

      1. Είναι άγνωστο πώς προκαλείται σε αυτή την περίπτωση η λευχαιμία, αλλά θα περίμενε κανείς από τον πανάγαθο να μην τιμωρεί έτσι τα βρέφη. Δεν θέλει να τα βοηθήσει; Τι σαδιστής και διεστραμμένος θεός είναι αυτός; Θέλει να βοηθήσει και δεν μπορεί; Τότε τι ανίκανος θεός είναι αυτός; Επίσης, να σου υπενθυμίσω ότι η χριστιανική πίστη υποστηρίζει πως όλα γίνονται με βάση τη θεία πρόνοια. Άρα, όταν παιδιά υποφέρουν από πείνα ή ασθένεια, είναι γιατί ο μεγαλοδύναμος το έχει σχεδιάσει.

        1. Ο Θεός βλέπει καί ξέρει πιό πολλά από όλους μας καί είναι πιό καλός καί σπλαγχνικός από όλους μας. Αδύνατον νά δημιούργησε ανθρώπους καλύτερους από αυτόν.
          Επομένως, μήν κάνεις σάν τό νήπιο που κρίνει τόν καθηγητή πανεπιστημίου. Κάτι παραπάνω ξέρει από εσένα.
          Εσύ βλέπεις μέ ορίζοντα τά 70-80 χρόνια τής ζωής καί μέ βάση αυτά κρίνεις. Ο Θεός βλέπει μέ ορίζοντα τήν αιωνιότητα. Τί είναι ένα ευθύγραμμο τμήμα μπροστά σέ μιά ημιευθεία;; Κάτι απειροελάχιστο. Τό ίδιο είναι καί η ζωή τού ανθρώπου μπροστά στήν αιωνιότητα. Τά βρέφη που αυτή τή στιγμή λυπάσαι, είναι τρισευτυχισμένα στήν αγκαλιά τού Θεού, ενώ εσύ γιά πάρτη τους κάθεσαι καί σκούζεις άδικα.
          Κανείς βέβαια από τούς κριτές τού Θεού, δέν αναρωτήθηκε καί δέν αγανάκτησε γιατί ο Θεός άφησε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ νά υποφέρη τέτοια βασανιστήρια

    2. Δέν πειράζει, ευτυχώς που ο Θεός έφτιαξε κι εσένα που ξέρεις καί βλέπεις πιό πολλά από αυτόν καί είσαι πιό καλός καί σπλαγχνικός από αυτόν κι έτσι άλλη φορά θά σέ ρωτάη πώς θά ενεργήση, γιά νά είναι σίγουρος ότι δέν θά κάνη κανένα λάθος.

Comments are closed.