Η λατρεμένη του Τσίπρα ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ-Τι λες κυρά μου;;; Νοτοπούλου: “Όλη η Ευρώπη υποδέχτηκε μετά επαίνων τη Συμφωνία των Πρεσπών”

Κοινοποίηση:
NOTOPOULOU-768x532

Τα οφέλη της Συμφωνίας των Πρεσπών απαριθμεί η Κατερίνα Νοτοπούλου. «Η επικύρωση της Συμφωνίας θα επιτρέψει την

έγκριση χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς χρηματοδοτικούς μηχανισμούς για την κατασκευή μιας σειράς σημαντικών διακρατικών έργων» ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Όλη η Ευρώπη υποδέχτηκε μετά επαίνων την Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξή της στον «Τύπο Θεσσαλονίκης».

Αναφερόμενη στις προοπτικές που δημιουργεί η Συμφωνία επισήμανε ότι «οι διμερείς οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών αναπτύσσονται σταθερά» ενώ ανέφερε ότι «η Ελλάδα συνιστά ήδη τον νούμερο ‘1’ τουριστικό προορισμό για τους γείτονές μας που προτιμούν ακτές της Μακεδονίας, την Χαλκιδική και την Πιερία». Παράλληλα εκτίμησε ότι «η επικύρωση της Συμφωνίας θα επιτρέψει την έγκριση χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς χρηματοδοτικούς μηχανισμούς για την κατασκευή μιας σειράς σημαντικών διακρατικών έργων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: