Η κόρη του Φρέντι Μπελέρη περιγράφει τη στιγμή της νίκης – Συγκινημένοι οι γονείς του

Κοινοποίηση:
δσωσωσδδ

Χαρά και αισιοδοξία επικρατεί στους Έλληνες ομογενείς της Αλβανίας, μετά από την ηχηρή Νίκη του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή μετά από υπόγειες μεθοδεύσεις των Αλβανών και στημένο κατηγορητήριο, κατάφερε να επικρατήσει του Γκιόργκι Γκόρο και να εκλεγεί ξανά.

Οι γονείς αλλά και οι κόρη του, δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τον Διονύση Φρέντι Μπελέρη, ωστόσο τα αποτελέσματα δικαίωσαν τον αγώνα του και αυτό τους γέμισε περηφάνια και δύναμη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη νίκη του γιου μου, νίκησε μέσα από τη φυλακή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλα τα παιδιά της Βορείου Ηπείρου που ήρθαν στη Χειμάρα» δήλωσε η μητέρα του στο Live News, ενώ ο πατέρας του ανέφερε ότι έκλαψε από χαρά όταν έμαθε ότι ο γιος του βγήκε νικητής.

«Δεν έχουμε επικοινωνία μαζί του. Ο μισός αγώνας τελείωσε, παραμένει ο άλλος μισός. Είναι μεγάλη χαρά που κερδίσαμε σήμερα ακόμα και αν ήταν με 19 ψήφους διαφορά» ανέφερε η κόρη του, Ερμιόνη Μπελέρη και περιέγραψε τη στιγμή της νίκης: «Περιμέναμε όλο το βράδυ με ανυπομονησία για το αποτέλεσμα. Όταν βγήκε, υπήρχε έκρηξη χαράς από όλους και ήταν ένα πράγμα που το περιμέναμε αλλά φοβόμασταν και πολύ ότι δε θα συμβεί» είπε και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη: «Είναι μια πολιτική δίωξη, σαν να είμαστε εμείς αντιμέτωποι με όλο το κράτος της Αλβανίας. Δεν ξέρουμε πότε θα βγει από τη φυλακή, δεν μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες».

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα!»

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπελέρης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στα Τίρανα και περιμένει να δει την εξέλιξη της υπόθεσής του που έχει αναλάβει η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς (SPAK).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: