Η “κοινοπραξία στριπτιζάδικων” και τα δάνεια από τράπεζα για την ανάπτυξη τους, με “έγκεφαλο” μετρ του είδους! Το ακίνητο που έβαλαν υποθήκη στην Συγγρού και το ρευστό που έπεσε ζεστό”

Κοινοποίηση:
stripping-kopeles-athina

Σας αποκαλύπτουμε σήμερα πως ο κίνδυνος λουκέτων με την κρίση έφερε συγχωνεύσεις και ενοποιήσεις με τη μέθοδο του joint venture (καλά διαβάσατε) στον κόσμο του στριπ σόου αφού ο ένας ιδιοκτήτης συμμετέχει στην επιχείρηση του μέχρι πρότινος ανταγωνιστή και αντιστρόφως. Αυτά μόνο ένας τα σκέφτεται και τα οργανώνει.
Η διετής πανδημία και η αναστολή λειτουργίας όλων των μαγαζιών εστίασης και μουσικής έφερε βαθιά, βαθύτατη κρίση σε όλο τον κλάδο και ιδιαίτερα στον τομέα της «ειδικής πολιτιστικής διασκέδασης με επίκεντρο τον αισθησιακό χορό» εν ολίγοις στα μαγαζιά «ειδικού νυχτερινού πολιτισμού» που η Κοινή Γνώμη αποκαλεί «στριπτιζάδικα».

Εννοείται πως όλοι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, στα χαρτιά χρησιμοποιούν «μπροστινούς», τους λεγόμενους «αυτοφωράκηδες» και δεν εμφανίζονται οι ίδιοι.

Έτσι λοιπόν, με τα joint venture γίνονται κοινές παραγγελίες στα ποτά, τα τρόφιμα και τα αναλώσιμα υλικά αλλά και ανταλλαγή ή δανεισμός προσωπικού όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Μέχρι και αναπτυξιακό δάνειο έλαβε πρόσφατα η κοινοπραξία από μία ΜΗ συστημική Τράπεζα αφού με τη συνένωση και συνεργασία τουλάχιστον 6 πρώην ανταγωνιστών παρουσιάστηκε ακίνητο, ως ισχυρό collateral για τη δανείστρια Τράπεζα και την εξασφάλισε!

Εμπνευστές του σχεδίου είναι ο αρχηγός του “είδους” που έχει ταλαιπωρηθεί και ποινικά για αυτόν τον λόγο αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά.

Βάση του εγχειρήματος, το μεγαλύτερο σε έκταση τέτοιο ειδικό κατάστημα μαζικής διασκέδασης, το όνομα του οποίου παραπέμπει σε παλιά διαβόητη αμερικανική φυλακή που πλέον έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε αξιοθέατο.

Άλλο μεγάλο όνομα του χώρου συνεργάστηκε στο εγχείρημα και το επεξέτεινε με νέες συνεργασίες ενώ διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ «δύσκολων» ανθρώπων.

Το επώνυμο του συγκεκριμένου θυμίζει πάρα πολύ την πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας στην υποσαχάρια Μαύρη Ήπειρο.

Το δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει» έφερε στους συνεργαζόμενους σημαντικές οικονομίες κλίμακας στις προμήθειες κυρίως ποτών και αναλώσιμων υλικών αλλά όχι μόνον αυτό.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: