Η κατάρα του Beverly Hills! Το μαύρο σύννεφο πάνω από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πολλοί είναι αυτοί πλέον που μιλούν για κατάρα που έχει πέσει πάνω από τους πρωταγωνιστές του Beverly Hills και όχι άδικα. Μετά τις αποκαλύψεις της Shannen Doherty η οποία είπε την Δευτέρα (04/02/2020) ότι πεθαίνει από καρκίνο και μετά τον θάνατο του Luke Perry το 2019 από εγκεφαλικό, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς μπορεί να μην έχουν το δρεπάνι του θανάτου πάνω από τα κεφάλια τους αλλά η ζωή τους δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα.

Η 48χρονη Shannen Doherty, η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς βγήκε στην πρωινή εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ και αποκάλυψε ότι ο καρκίνος ο οποίος την ταλαιπωρεί από το 2015 και νόμιζε ότι είχε ξεμπερδέψει μαζί του επέστρεψε και αυτή την φορά θα την σκοτώσει. Δήλωσε τρομοκρατημένη – και πως να μην είναι – αφού οι πιθανότητες επιβίωσής της είναι 22%.

Η πιο μεγάλη τραγωδία είναι ο καρκίνος για την Doherty αλλά είναι και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πεθάνει σπίτι της όπως το επιθυμεί. Το 2018, το σπίτι της καταστράφηκε από φωτιά και είναι ακόμα στα δικαστήρια με την ασφαλιστική η οποία όπως λέει της χρωστάει πολλά χρήματα ακόμα.

Ο θάνατος του Luke Perry

Ο Luke Perry ήταν το πρώτο μεγάλο χτύπημα για την παρέα του Beverly Hills. Πέθανε ξαφνικά στις 4 Μαρτίου του 2019 στα 52 του χρόνια από εγκεφαλικό. Ο Ντίλαν του Beverly Hills μετά από μια ύφεση χρόνων στην καριέρα του λίγο πριν το εγκεφαλικό άρχιζε και πάλι να παίρνει την πάνω βόλτα. Πρωταγωνιστούσε στην σειρά Riverdale, και είχε και έναν ρόλο στην ταινία του Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood».

Τα οικονομικά προβλήματα της Tori Spelling

Η 46χρονη Tori, κόρη του Aaron Spelling που ήταν και ο παραγωγός του Beverly Hills, η Donna της σειράς μπορεί επί 10 χρόνια να απολάμβανε την φήμη της αλλά στην συνέχεια έγινε πρωτοσέλιδο για όχι και τόσο θετικούς προς το πρόσωπό της λόγους. Ένα άσχημο διαζύγιο, ένας δεύτερος γάμος και πολλά οικονομικά προβλήματα αφού έκανε φύλλο και φτερό την περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων που της άφησε ο πατέρας της μετά τον θάνατό του.

Και μετά ξανά προβλήματα και στον δεύτερο γάμο της και προβλήματα υγείας και εξώσεις και κατασχέσεις και μηνύσεις από την American Express για απλήρωτες κάρτες και κατασχέσεις από την εφορία. Τον Μάρτιο του 2018 έπαθε νευρικό κλονισμό.

Ο Μπράντον δεν ήταν και τόσο καλό παιδί

Ο Jason Priestley 50 ετών, ήταν το καλό παιδί της σειράς αλλά τελικά αυτό ήταν μόνο στην σειρά. Πολύ αλκοόλ και ατυχήματα με ακριβά αυτοκίνητα ακόμα και φυλακή. Το 2002 παραλίγο να σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα αφού έτρεχε με 200 χιλιόμετρα και έπεσε σε έναν τοίχο.

Η Jennie Garth δεν ξέφυγε από την κατάρα

Η 47χρονη Κέλυ του Beverly Hills ταλαιπωρείται από το 2002 με προβλήματα στην καρδιά της. Το αποκάλυψε η ίδια το 2009. Η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή που πρέπει να παρακολουθείται διαρκώς. Και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αντικατάσταση της βαλβίδας. Εχει επίσης στο ενεργητικό της δυο αποτυχημένους γάμους.

Πάθη, διαζύγια και δικαστήρια για τον Brian Austin Green

Ο 46χρονος ηθοποιός, που έπαιζε τον μικρότερο της παρέας τον David, δεν έχει μέχρι στιγμής μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Μια μακροχρόνια σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί, η σχέση του με την Megan Fox και τα τρία παιδιά που έκανε μαζί της, οι δικαστικές διαμάχες με την μητέρα του πρώτου του παιδιού και η μάχη μέχρι σήμερα για την επιμέλειά του.  Τόσο βέβαια ο Brian όσο και ο Ian Ziering, ο άτακτος Steve της σειράς δεν ταλαιπωρήθηκαν από την ζωή όσο οι προηγούμενοι αφού τα βάσανά τους είχαν να κάνουν με χωρισμούς και αποζημιώσεις και διατροφές κάτι συνηθισμένο στο Χόλιγουντ.

Η Gabrielle Carteris που έκρυβε χρόνια

Η Gabrielle, είναι 59 χρόνων σήμερα και έπαιξε την Andrea Zuckerman στο Beverly Hills, και όπως είχε αποκαλυφθεί είπε ψέμματα για την ηλικία της για να πάρει τον ρόλο. Είχε πει στους παραγωγούς της σειράς ότι ήταν 21 ετών ενώ ήταν 29 και στην αρχή της σειράς έπαιζε την 16χρονη!

Έχει ένα ευτυχισμένο γάμο από το 1992 αλλά πολλά προβλήματα υγείας. Σχεδόν παρέλυσε στα γυρίσματα μιας ταινίας και επί έξι μήνες δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά και να κουνηθεί από την αριστερή της πλευρά. Θα είναι με φαρμακευτική αγωγή για όλη της την ζωή…

Με πληροφορίες από DailyMail

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: