Η «κατάρα» της παραλιακής: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 21χρονος, το 2019 είχαν σκοτωθεί δύο κοπέλες

Κοινοποίηση:
image

Η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τη νεανική επιπολαιότητα φαίνεται πως είναι η αιτία ακόμη ενός τροχαίου δυστυχήματος με θύμα έναν 21χρονο ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε σε κολόνα και ο ήχος που ακολούθησε έκανε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι είχε συμβεί.

Tο τραγικό περιστατικό ξύπνησε άσχημες μνήμες από ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στο ίδιο σημείο τον Δεκέμβριο του 2019 όταν είχαν χάσει τη ζωή τους δύο νεαρά κορίτσια, η 19χρονη Σία Δαμάσκου και η 25χρονη φίλη της Φαίη Μυλωνοπούλου.

Οι δύο κοπέλες είχαν βρει τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και λίγες μέρες αργότερα να φύγει από τη ζωή και η 25χρονη οδηγός του οχήματος, Φαίη.

Όπως, λένε οι κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου όπου γίνονται συχνά διάφορα ατυχήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καμία τύχη δε μπορεί να έχει ο κάθε κλαρινογαμπρός κάγκουρας, που με το σαπάκι punto, με τα χίλια αυτοκόλλητα turbo, special, abarth, 4×4 (!!!) και με εξάτμιση 4 σε κανένα, νομίζει ότι είναι ο Lauda. Δυστυχώς, οι νόμοι της Φυσικής, ακόμα και αυτοί της 1ης γυμνασίου είναι αμείλικτοι. Ευτυχώς που δεν έκλεισε και κάποιου άλλου ανύποπτου το σπίτι. Από την άλλη, η ανύπαρκτη τροχονομική αστυνόμευση, η απουσία οδηγικής παιδείας και η ακόμα πιο ανύπαρκτη δικαιοσύνη, δημιουργούν νεκρούς και ανάπηρους, διαλύουν γονείς και οικογένειες. Κατάσχεστε και διαλύστε δημοσίως κάθε πειραγμένο όχημα, αφαιρέστε δια βίου άδειες οδηγήσεως, βεβαιώστε και εισπράξτε αστρονομικά πρόστιμα, επιβάλετε υποχρεωτική κοινωνική εργασία στους παραβάτες σε μονάδες αποκαταστάσεως τραυματιών από τροχαία και γενικά κόψτε κόλους σε κάθε παραβατική οδήγηση. Οποίος παίζει με το κεφάλι του, ας το χάσει, οι υπόλοιποι όμως θελουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας και στην οικογένειά μας περπατώντας και ολόκληροι, όρθιοι και όχι σε φέρετρο.

  2. Δεν υπάρχει καμία κατάρα, ανυπαρξία αστυνόμευσης υπάρχει και αδιαφορία της πολιτείας να βάλει ένα τέλος στα θανατηφόρα τροχαία. Οι νεκροί δεν ψηφίζουν, οπότε γιατί να δυσαρεστήσουν τους ζωντανούς επιβάλλοντας τον νόμο;

  3. Οσο αφορα την ταχυτητα θα επρεπε να υπαρχει εντος της Αττικης μια σεβαστη πιστα να βγαζουν ολοι τα ματια τους με ασφαλεια και οργανωση. Οχι μικρη σαν των Μεγαρων που ειναι και μακρυα. Εδω κοντα. Τωρα οσο αυτα συμβαινουν στο δρομο θελει θερμικες καμερες που δεν τις κροιδευεις, πολλες και να δουλευουν ασταματητα. Το να πηγαινεις σφαιρα ειναι αμορφωσιά, παρακμη, ανευθυνοτητα ανθρωποι χαμηλης διανοητικης αντιληψης και επιπεδου. Η μαγκια δεν ειναι τα γκαζια. Μαγκια ειναι να ζεις ποιοτικα να σε σεβονται γιαυτο που εισαι, και οχι για να δειξεις τι εισαι.

  4. ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ………..

    1. Λιγότερα ατυχήματα κιουσπα οδηγώντας απο πολυ νωρίς

Comments are closed.