Η «κανονικότητα» που θέλουν να μας πασάρουν: «Θα κάνουμε πάντα επαναληπτικά εμβόλια – Δεν διαρκεί η ανοσία»

Κοινοποίηση:
COVID-19, Vaccination for people aged over 85 years old at a Health Center in Athens on , January 20, 2021/COVID-19, Εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών στο Κεντρο Υγείας στα Καμίνια, στην Αθήνα, στις 20 Ιανουαρίου 2021

Διαρκείς και επαναληπτικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού θα αναγκάζονται να κάνουν πλέον οι πολίτες, καθώς η ανοσία δεν διαρκεία για πάντα.

Αυτό τόνισε η επικεφαλής του βρετανικού προγράμματος γενετικής επιτήρησης, Σάρον Πίκοκ, σύμφωνα με την οποία οι τακτικές επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού θα είναι απαραίτητες λόγω των μεταλλάξεων που τον καθιστούν πιο μεταδοτικό και τον βοηθούν να ξεφεύγει από το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων.

Ο νέος κορωνοϊός μεταλλάσσεται κάθε δύο εβδομάδες περίπου, πιο αργά από τον ιό της γρίπης ή τον HIV, αλλά αρκετά για να χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις στα εμβόλια.

Η Σάρον Πίκοκ, επικεφαλής του COVID-19 Genomics UK (COG-UK) το οποίο έχει χαρτογραφήσει την αλληλουχία των γονιδιωμάτων των μισών παραλλαγών του κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί παγκοσμίως, δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η διεθνής συνεργασία σε αυτή τη μάχη «γάτας με ποντίκι» ενάντια στον ιό.
«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πάντα θα κάνουμε επαναληπτικά εμβόλια, η ανοσία στον κορωνοϊό δεν διαρκεί για πάντα», τόνισε η Πίκοκ μιλώντας στο Reuters.

Η ίδια δήλωσε ότι οι τακτικές επαναληπτικές δόσεις των εμβολίων θα είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστούν μελλοντικά παραλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού, όπως γίνεται με τα εμβόλια της γρίπης, όμως υπογράμμισε ότι η ταχύτητα στην καινοτομία των εμβολίων σημαίνει ότι αυτά θα αναπτύσσονται και θα διατίθενται γρήγορα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όπως κάνουν μερικοί το αντιγρηπικό έτσι θα συνεχίσουν κάθε χρόνο να κάνουν του κορονοϊού. Ο εμβολιαζόμενος και μεταδίδει τον ιό και κολλάει από άλλους εμβολιασμένους. Η μαλακία στην νιοστή.

  2. Ακόμα και χωρίς μεταλλάξεις θα χρειάζονται εμβόλια διότι όπως λένε τα αντισώματα στο οργανισμό εξασθενούν και χάνονται. Οπότε τσιπάρισμα,χάραγμα και συνεχείς εμβολιασμοί που παρεμβαίνουν στη λειτουργία του κυττάρου.

  3. Όλοι οι ιοί μεταλλάσσονται με τα “εμβόλια” και γίνονται ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ.
    ΕΓΚΛΗΜΑ οι μαζικοί “εμβολιασμοί”.
    ΝΑΙ στην θεραπεία αντιμετώπισης των παρενεργειών του ιού που υπάρχει και κρύβουν.

  4. Εγώ η χαζή γιατί θυμάμαι πως κάναμε εμβόλια όταν ήμασταν στο δημοτικό που μας κάλυπταν για το υπόλοιπο της ζωής μας; Ο κάθε ιός αντιμετωπίζεται με φυσικά αντισώματα που δημιουργεί το ανοσιοποιητικό μας σύστημα, όλα αυτά που λένε είναι μαλακίες, γιατί όταν δημιουργούνται αντισώματα απο έναν μη ενεργό ιό που υπάρχει στο εκάστοτε εμβόλιο τότε ο οργανισμός είναι προστατευμένος. Ουσιαστικά μας λένε πως τα εμβόλια είναι απλά μια γαμημένη χημεία που σε καταστρέφει. Απο την αρχή του κόσμου υπήρχαν ιοί, βακτήρια, μύκητες, κανένας παπάρας ανα τους αιώνες δεν έκανε αυτά τα εγκλήματα που μας κάνουν αυτοί. Σε ένα ντοκυμαντέρ που είδα η αιτία που εξελίγχθηκε η αμοιβάδα και προέκυψαν τα ζώα και γενικά καινούργια είδη της πανίδας και της χλωρίδας ήταν οι ιοί και τα βακτήρια. Θα υπάρχουν ιοί και αρρώστιες για να υπάρχει ισορροπία, για να υπάρχει ισορροπία θα υπάρχει και ο θάνατος. Προτιμώ να πεθάνω μή μεταλλαγμένη παρά να ζήσω ως μεταλλαγμένη. Αφήστε μας επιτέλους ελεύθερους να πεθάνουμε όπως γουστάρουμε!

  5. χα χα χα αυτο ειναι αληθεια.
    Δεν το ξέρετε αυτο οτι μια μερα θα ρηξουν και το τσιπακι και θα σας εχουνε τηλεκατευθηνομενους μετα για παντα αυτοι θα αποφασιζουν για σας για οτι θα κανετε.
    Δεν το καταλαβατε ακομα ωρεεεεεεεεεεεε.
    Ρε ουυυυυυυυυυυυστ.

Comments are closed.