Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Λέσβο – Έκλεισαν δρόμοι και πλημμύρισαν καλλιέργειες

Κοινοποίηση:
pedi-2

Η ισχυρή καταιγίδα που «σφυροκοπούσε» τη Λέσβο από το βράδυ της Τρίτης δημιούργησε μεγάλα προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους.

Με δυσκολία κινούνταν τα ξημερώματα τα οχήματα στο κεντρικό οδικό δίκτυο από Μανταμάδο μέχρι την Πεδή Λέσβου, λόγω της έντονης βροχής που σημειώθηκε στην περιοχή μετά τις 3:00 το πρωί της Τετάρτης.

Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν πριν από λίγο ενώ αγροκτήματα, δεξιά και αριστερά του δρόμου, στο ύψος της Πεδής Λέσβου πλημμύρισαν και φερτά υλικά όπως πέτρες, λάσπη και ξύλα, βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο δήμος Δυτικής Λέσβου όπου μέχρι τις 8:30 το πρωί καθάρισε το οδόστρωμα όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αξής.

pedi-1

Αυτή την ώρα οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή και χαμηλές ταχύτητες στο σημείο ενώ και οι αγρότες που κινούνται στην περιοχή από Νάπη προς Μανταμάδο θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα καθώς πλημμύρισαν όλοι οι αγροτικοί δρόμοι.

Μεγάλος ήταν ο όγκος του νερού και στην πόλη της Καλλονής νωρίς το πρωί όπου σημειώθηκαν μικροπροβλήματα από φερτά υλικά στα φρεάτια, τα οποία έχουν καθαριστεί εγκαίρως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: