Η ιστορία του 18χρονου με κορονοϊό στη Μύκονο, το πρόβλημα με το ξενοδοχείο καραντίνας και το ενδεχόμενο επίταξης κλινών

Κοινοποίηση:
720_787098_60d8efbefd-a2458ad977f37008

Μία μεγάλη περιπέτεια ξεκίνησε για έναν 18χρονο Ιταλό από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο. Ο νεαρός τουρίστας θα έπρεπε κανονικά να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο καραντίνας ωστόσο όλες οι κλίνες είναι κατειλημμένες με αποτέλεσμα να μην έχει πού να μείνει.

Τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο 18χρονος έφερε στο φως το MykonosLive TV μέσα από το οποίο ο κύριος Μ.Κ θέλησε να απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια. Ο 18χρονος περιφέρεται μόνος και απελπισμένος με το τοπικό μέσο ενημέρωσης να αναφέρει πως Πολιτική Προστασία, Κέντρο Υγείας και Δήμος δηλώνουν αναρμόδιοι να βοηθήσουν. Σύμφωνα με οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, μπορεί να μείνει σε κάποιο κατάλυμα αρκεί να ενημερώσει ότι πάσχει από κορονοϊό, όμως κανένα ξενοδοχείο δεν τον δέχεται.

Ο κύριος Μ.Κ ένιωσε υποχρέωση να βοηθήσει τον 18χρονο γιατί στη θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται το δικό του παιδί. Επιπλέον θεωρεί πως αυτή η συμπεριφορά αποτελεί μεγάλη δυσφήμιση για τη Μύκονο.

Ακούστε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο κύριος Μ.Κ με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο του MykonosLive TV

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μόνο για τα λεφτά νοιάζονται οι πολιτικοί.
    Ιδού και η απόδειξη.
    Τι άλλο θες για να πειστείς;;;;

  2. ««Ο 18χρονος περιφέρεται μόνος και απελπισμένος »». Και σκορπαει ετσι περπλανομενος τον ιο. δυστυχως ειναι δικο του προβλημα αφου δεν ενημερωθηκε για την ελλαδα/μυκονο πριν παει διακοπες εκει. Τωρα που το μαθαινει με σκληρο τροπο ας ξανακοπιασει στον μυθο φιλοξενιας ελλας.

Comments are closed.