Η ιστορία αυτού του πατέρα έκανε όλο το Ίντερνετ να κλάψει – Τι έκανε όταν απήχθη ο γιος του

Κοινοποίηση:
gios

Ο Guo Gangtang από τη στιγμή που απήχθη ο γιος του το 1997 δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τον έψαξε σε κάθε γωνιά της Κίνας.

Ο γιος του ήταν μόλις δύο ετών όταν απήχθη από διακινητές έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το κινεζικό Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας, οι Αρχές κατάφεραν τελικά, 24 χρόνια μετά, να ταυτοποιήσουν το αγόρι μέσω DNA, να εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγο μετά τους δύο υπόπτους για την απαγωγή του, όπως γράφει το BBC.

Οι δύο συλληφθέντες, που ήταν ζευγάρι την εποχή της απαγωγής, σχεδίαζαν να απαγάγουν το παιδί και έπειτα να το πουλήσουν για χρήματα. Έτσι, αφού το είχαν βρει να παίζει έξω από το σπίτι του, η γυναίκα το άρπαξε και το πήγε σε μία στάση λεωφορείου, όπου τους περίμενε ο σύντροφός της.

Αφού μετέβησαν σε άλλη κινεζική επαρχία, πούλησαν το θύμα τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο γιος του κ. Guo βρέθηκε στην ίδια επαρχία.

«Μωρό μου, γύρισες» ακούγεται να του λέει η μητέρα του σε βίντεο από τη συγκινητική επανασύνδεση της οικογένειας. Ο πατέρας του, από πλευράς του, δήλωσε πως «τώρα, όλοι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι»

Όπως σημειώνει το BBC, όταν απήχθη ο γιος του το 1997, ο Guo Gangtang ταξίδεψε σε πάνω από 20 επαρχίες της Κίνας με τη μοτοσικλέτα του, ακολουθώντας πληροφορίες. Στη μεγάλη αυτή αναζήτηση, τραυματίστηκε σε τροχαία, ενώ βρέθηκε και αντιμέτωπος με πολλούς ληστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: