Η επαλήθευση και η δικαίωση για το Makeleio.gr δεν άργησε να έρθει – Αλλη μια ανανεωμένη “χαστουκάρα” για τους Ρώσους στον στίβο – Να χαίρεται ο Πούτιν τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του

Κοινοποίηση:
Russian+Doping+scandal

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ – ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ, ΟΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (IAAF ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΘΛΗΤΗ.

Αυτά που συμβαίνουν στους Ρώσους εμείς τα γνωρίζουμε και τα αναφέρουμε με κάθε αφορμή από τον Νοέμβριο του 2015!!.

( Αθλητισμός Στίβος ): «το κρατικό ντόπινγκ»,  Η ΙΑΑΦ επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου του Βερολίνου.

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη της ηπειρωτικής επανεξέτασης (6 – 12 – Αυγούστου στη γερμανική πρωτεύουσα), το Διεθνές ΣυμβούλιοΟμοσπονδιών ψήφισε ομόφωναγια να επιβεβαιώσει τηναναστολή, αποφασίζονταςναμην “επανενταχθεί αυτή τη στιγμή”. Για τους ρώσους αθλητές που θεωρούνται «καθαροί» θα έχουν τηνευκαιρία να ανταγωνιστούν κάτω από τηνουδέτερη σημαία.
27 – Ιουλίου – 2018

russian

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε τον πρόεδρο της IAAFSebastian Coe με τον επικεφαλής  της Επιτροπής για το ντόπινγκ της Ρωσίας τον Rune Andersen

MONTECARLO – Η ρωσική σημαία δεν θα κυματίζει καν στους Ευρωπαίους Αγώνες Στίβου. Η IAAF, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου, αποφάσισε να επιβεβαιώσει την αναστολή του Αθλητικού Κράτους και νααπαγορευθεί απόόλες τις ΔιεθνείςΔιοργανώσειςαπό τον Νοέμβριο του2015 μετά από το σκάνδαλο του «Κρατικού ντόπινγκ».
Η απόφαση έρχεται δέκα μέρες πριντην έναρξητου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου (6 – 12 -Αυγούστου στο Βερολίνο).

ΑΘΛΗΤΕΣ «CLEAN : PULITI= ΚΑΘΑΡΟΙ » ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ.
«Το Συμβούλιο της IAAF ψήφισε ομόφωνα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία Στίβου δεν επανέρχεται στους αγώνες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Rune Andersen, Επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας ( Taskforce ) που ασχολείται με την «περίπτωση της Ρωσίας ». Ωστόσο, η IAAF προσέφερε τη δυνατότηταστους ρώσους αθλητές που θεωρούνται «Καθαροί » από μια Αντί – Ντόπινγκ Ομάδα να συμμετέχουν ώστε να συναγωνιστούν κάτω από την ουδέτερη σημαία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: