Η εγγονή είπε στη γιαγιά της ότι είναι ομοφυλόφιλη – Η αντίδραση της θα σας κάνει να “παγώσετε”

Κοινοποίηση:
6770a5_giagia

H αντίδραση μιας γιαγιάς όταν η εγγονή της της μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις άφησε τους πάντες άφωνους και δικαίως κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι και ειδικά αυτοί που είναι μεγαλύτερης ηλικίας δύσκολα δέχονται το διαφορετικό.

Μία γιαγιά ξέρει πολύ καλά πως είναι σημαντικό να ξέρεις ν’ αγαπάς και όταν η εγγονή της, της δήλωσε πως είναι bisexual και πως θα συμμετάσχει στο Pride της Ουάσιγκτον εκείνη είχε την πιο όμορφη αντίδραση.

«Ξύπνησα το πρωί για να ετοιμαστώ για το #DCPride. Η γιαγιά μου μπήκε στο δωμάτιό μου, είδε την bi σημαία μου και είπε: “Ω, αυτή εδώ χρειάζεται σιδέρωμα!” Μία τόσο απλά κίνηση, που έχει μέσα τόσο αγάπη και σημαίνει πολλά για εμένα».

Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε πως φοβόταν να μιλήσει ανοιχτά για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η γιαγιά της δεν άλλαξε σε καμία περίπτωση συμπεριφορά απέναντί της και απλά της είπε: «Οκ, μια χαρά!».

«Η γιαγιά μου μου έμαθε να αγαπώ τους ανθρώπους, να δέχομαι όλους τους ανθρώπους, πάντα ήταν κοντά μου και στήριζε τις επιλογές μου».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της εγγονής της:

pr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όχι άλλοι ψεκασμενοι προοδευτικοί άνθρωποι τής αλφαβήτου. Φτάνει πια, στο κρεβάτι σας κάντε ότι θέλετε, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να απαιτησετε από το κόσμο να το λάβει ως φυσιολογικό, διότι ΔΕΝ είναι.
    Δεν έχετε το δικαίωμα να απαιτησετε το σεβασμό του άλλου,. πρέπει να το κερδίσετε.

  2. Μπροστά της . Μέσα της κλαίει .

Comments are closed.