Η διαίσθηση του πατέρα έλεγε ότι δεν κάτι δεν πάει καλά με την μητέρα των παιδιών! Αυτό που κατέγραψε η κάμερα την επιβεβαίωσε…

Κοινοποίηση:
kakopoihshkamera

Ο Στήβεν Κόρθορν ήξερε ότι κάτι δε πήγαινε κατά με την φροντίδα των παιδιών του, και με την μητέρα τους. Δεν είχε αποδείξεις για να τα προστατέψει από τυχόν κακοποίηση, για αυτό και έβαλε μια κάμερα.

Τότε εγκατέστησε μια κρυφή βιντεοκάμερα…για να τραβήξει την μητέρα τους. Το ένστικτο του πατέρα δεν έπεσε έξω, και βρήκε τις αποδείξεις που χρειαζόταν έγκαιρα. Το ίδιο έκαναν και άλλοι γονείς, που έβαλαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο!

Το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε ο Κόρθορν, δείχνει την Κέντρα Μπέσγουικ να κακοποιεί τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού.

Ο Κόρθορν πήγε το βίντεο στο αστυνομικό τμήμα και άμεσα οι αξιωματικοί ξεκίνησαν έρευνα. Δύο μέρες αργότερα η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών!

Ο Κόρθορν δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook ως προειδοποίηση σε άλλους. Τώρα που οι υποψίες του επαληθεύτηκαν, ο πατέρας προσπαθεί να εγγυηθεί ότι τα παιδιά του δε θα επιστρέψουν ποτέ στη κηδεμονία της μητέρας τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: