Η γνωστή ράπερ M.I.A περνάει στην αντεπίθεση: «Προτιμώ να πεθάνω αντί να εμβολιαστώ»

Κοινοποίηση:
;

Εν μέσω της παγκόσμιας απειλής του κορωνοϊού και ενώ η επιστημονική κοινότητα δίνει αγώνα για την ανάπτυξη του εμβολίου που θα σώσει εκατομμύρια ζωές, η ράπερ M.I.A. προέβη σε μια σειρά από αμφιλεγόμενα tweets, όπου έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «αν πρέπει να επιλέξω το εμβόλιο, θα επιλέξω τον θάνατο».

Όταν ένας follower την κατηγόρησε ότι ανήκει στο αντι-εμβολιαστικό κίνημα, εκείνη απάντησε: «Ναι, στην Αμερική με ανάγκασαν να εμβολιάσω το παιδί μου πριν πάει το σχολείο. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα, να μην έχω την επιλογή, ως μητέρα. Δεν θέλω ποτέ ξανά να το νιώσω. Ήταν πολύ άρρωστος για 3 εβδομάδες και μετά οι γιατροί τον πλάκωσαν στα αντιβιοτικά για να του ρίξουν τον πυρετό από 3 εμβόλια».

Έπειτα πρόσθεσε: «Ως ενήλικας, έχεις επιλογή. Μέχρι τότε έχεις χτίσει το ανοσοποιητικό σου. […] Μην πανικοβάλλεστε, είστε ok. Δεν θα πεθάνετε. Μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς να επιβαρύνετε τα συστήματα υγείας. Απλώς πάρτε ανάσες. Θα είστε ok. Μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς να πηδήξετε μέσα στη φωτιά. Είστε μια χαρά. Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει ήδη αρκούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΙΑ ΣΚΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ

  2. Όταν βγει το συγκεκριμένο εμβόλιο,να τρέξετε να το κάνετε σαν πειράματα που είστε…το σχέδιο είναι η μετάλλαξη του dna.νομιζετε ότι νοιάζονται για τη σωτηρία μας,την υγεία μας η τους ηλικιωμένους…πειράματα και αναλώσιμοι είμαστε…

  3. Στην οικοδομή μια προκαθορισμένη μου έσκισε το μπράτσο στο μάζεμα των ελιών μου έπεσε ένα κλαδί στο κεφάλι πήγα σε δύο κέντρα υγείας Στην βάρη και στο Μεσολόγγι με καθάρισαν με έδεσαν μου έκαναν και αντιτετανικο όρο τοπική αναισθησία και όλα πήγαν μια χαρά ένας άλλος που πάτησε ένα σύρμα δεν πήγε πουθενά και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο με τα πόδια λιμένα από τέτανο τη μαλακίες γράφεται εσείς εγώ δεν της περνώ της μετριτης

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΗΚΟΝΟΥΧΑ ΒΥΖΙΑ ΑΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ

  5. Έχει την εντύπωση ότι η ζωή του παιδιού της, της ανήκει. Μπορεί να έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία που κανείς δεν ήθελε αλλά όχι και αντι-εμβολιαστικό κίνημα. Κανείς δεν θέλει να εξοντώσει τους ανθρώπους. Οι πεθαμένοι δεν φέρνουν λεφτά. Η συνωμοσιολογία αποτελεί είδος ψύχωσης και εμποδίζει να βλέπουμε τα πράγματα με λογική. Κρατάμε αποστάσεις από τέτοιους ανθρώπους.

    1. Ούτως η άλλως κρατάς αποστάσεις από τους ανθρώπους γενικά…αυτο δεν ειναι συνωμοσιολογία…ήταν πριν γίνει κι έγινε πράξη…..απορώ πόσο εύκολα τα δέχονται όλαν ορισμένοι σαν εσένα…και @@ να σας ταίσουν θα τα φάτε…ξέρεις πόσες παρενέργειες έχουν τα φάρμακα?νομίζεις μπορει ο καθένας να κάνει το εμβόλιο?θα μας πεις και ψυχωτικούς…..έλεος πια!!!!!

Comments are closed.